Последниот збор

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Дали секогаш го имате последниот збор во дискусии, муабет или слично?
Дали за секое лонче имате капаче или пак и да знаете нешто и да знаете одговор преќутувате?

Z

ZeroStyle

Гостин
Па вака коа ќе размислам...Скоро секогаш сакам да го имам последниот збор,не знам...Се фурам некад бааги! Е сеа некад преќутувам...ама поретко...:smir:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Кој сака нека го има последниот збор.....но јас сум тој што ќе ја стави точката:wink:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Па пред малку се карав и искрено изгледа јас го имам последноти збор што да правам таква сум ама зависи со кого се карам и за што се карам и дали сум у право или не. Ама обично јас:helou:

Z

ZeroStyle

Гостин
Леле а замисли да се караат двајца што секогаш го имаат последниот збор?? :pos:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Дали секогаш го имате последниот збор во дискусии,муабет или слично?
Дали за секое лонче имате капаче или пак и да знаете нешто и да знаете одговор преќутувате?
Не патам од комплекс да секогаш последниот збор биде мој,но кога се расправам за нешто и знам дека сум во право е тогаш терам до крај се додека не докажам
Да за секое лонче капаче,макар и не било тоа точен одговор,знам од сериозен муабет со тие капачиња сеир да направам...:kesa:

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Па сакам да го имам последниот збор, али најчесто кога доаѓа до караница, кажувам се` што мислам и се што треба да се каже, и почнувам да правам со друг муабет или почнувам да си пеам и свиркам...
Али како што кажа Точкест, битно е кој ја става точката..:pipi:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Дали секогаш го имате последниот збор во дискусии,муабет или слично?
Обично кога се расправам, кога се карам и кога доаѓа крај на дискусијата, и да сум и да не сум во право, попуштам. Другиот сам ќе сфати отпосле дали бил или не бил во право.

Има има. Како нема :)
Зависи од ситауцијата. Некогаш клавам капаче, ама некогаш ќе се воздржам од коментар и ќе остам така како шо е, да не мислат дека се прам многу паметна.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Сакам да го имам пследниот збор, и најчесто го имам. Понекогаш си премолчувам и оставам сами да си сфатат кој греши а кој не. :)

**Buli**

засекогаш дете!!!
Член од
3 декември 2007
Мислења
125
Поени од реакции
2
ЛЕЛЕ...добра тема!!
Мразам што сум таква, ама посилно е од мене...кога ќе се запнам за нешто го бранам цврсто, па дури да ми се смени мислењето, се прешалтувам неосетно, без да ме примети ,,противникот,,
Ама сепак, најбитно е да се има аргументи за тоа што се брани, да не биде просто терање на инает...кој го бива за тоа, има и право да го има последниот збор:salut:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Кога сум сигурна во нешто дека е така, секогаш сум јас онаа која става капаче на се. Имало случаеви и кога не сум во право, али пуста тврдоглавост... :toe:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ах, не се замарам да се расправам и да ставам точки... Речиси секогаш попуштам и стално испаѓам “поглупиот“ се додека не се свртат работите како што треба, па после се си доаѓа на место.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
многу често кога се расправам кажувам се што мислам и сакам да го имам последниот збор,пуста тврдоглавост и инает,ама сепак се зависи од ситуацијата..некогаш и попуштам зашто едноставно нејќам повеќе да се расправам..ама по некое време се си доаѓа на свое место и нормално ја сум во право

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
не одам до последен збор најчесто си преќутувам затоа после извесно време ќе се види дека сум бил во право

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
,,,,,моите последни зборови ќе бидат непосредно пред да си умрам..(ааааа)...којзнае што глупост ќе треснам тогаш...може од погреб да се претвори во комична ситуација..хаха

Kajgana Shop

На врв Bottom