Ете сега приметив баш на одговорот и на МВР би им препорачал а најверојатно и знаат дека има уште барем две лаборатории каде ги прават овие отрови.
Сега би сакал и да ми кажеш екстазите кои таа вечер ги зема какви беа мислам со какво Лого.
Зошто мислам дека е од тука, па бидејќи е недовршено производство т.е реакцијата не завршила и во тоа што си го шмркнала кога би го примала преку игла(не мореа ти БИЛО КОЈ) и да го прима месец на игла гарант ќе добие Крокодил кожа бидејќи имало остаток најверојатно од сулфурна киселина или хлороводородна(оваа од У ВЦ што се користи т.е солна киселина).
Бојата, бојата кажува многу, и затоа тврдамн одговорно дека отровите кои ти ги продале се од тука т.е близу Скопје или пак и во Скопје.
Од што сум читал литература, де за анестетициу,де медицина, чат пат хемија мислам дека ова е реакција каде се користи тоа што можат тука да го најдат лесно а тоа е црвен фосфор(и негова киселина) и хидрогениран јод, е сега они веќе го добиле(метамфетамин најверојатно т.е спид) ама е во киселина и треба да го исчистат за да дојдат до кристал(и да не е бел и плав и да е па и црвен ако е кристал значи е квалитет а бојата може и да е вештачка но овде не е тој случај) е сега треба да додадат барем топла или врела вода па така црвениот фосфор ќе се оддели на дното и ако падне налик грутки работата е речиси завршена но во случајов на батките(ако не е фармацевти/тки-без навреда велам можно е) не им е гајле да се замараат при и така ризичен процес и вообичаено немаат заштита или е малку па користат проветрување но ако водата и мало мешање центрифугално им е претешко или неќат да чекаат реакцијата да заврши(а и да направат така треба повторно за права чистота па на крај да мине покрај филтри овие неќеле така ама пак за да го го оттргнат фосфород имаат опција да користат едно средствои за аквариуми кои помага во чистрењето помага 100% барем за хлорот, делумно и за јодот но значте црвенкаста и тоа слаба,жолта светла, портокалова боја исто и онаа окер или налик златце од цигари
укажува на контаминанти и тоа истите кои ги има во Крок мислам на отровите а не на лекот дезоморфин, за мене крокодил не е дрога туку отров а дезоморфин е друга приказна
.(настрана фосфорот имаме јод и киселина) така да јодот би го тргнале со средството за аквариум но и не мора, можеле да повторат бсо загреана вода и да отстранат дел за кондензација и пак да додадат жешка вода и ќе го ичистрат срањето од јод и негови другарчиња плус и дел од фосфорот, ако ова се среди добро понатаму треба или нафта бидејќи има полиетилен гликол значи уште миење па потоа да се екстрахира.(доволно е волку, рајата хиперболизираат од искуство ова го пишам и ќе мислат кој ти знае што за мене а уствари нема врска, овие работи ги знаат 30% од форумџиите но неќат да пишат за да МВР не ги бележи а и да ве бележат ќе сватат дека не вршите никакво криминално дело.
Долга и широка е штета навистрина штета што ти направија ѓубриња се надевам ќе ги фанат и ќе се поправат во Казнено Поправниот Дом Идризово.
Патем го пријави ли дилерот а ако не тогаш зошто не??
Аман бре луѓе гледате што им прават на младите или простата логика на франкфурт мафија ака франкфурт морони кои не ни знаат што е мафија кои се правдаа не ги тераме ни во франкфурт ни тука во Скопје, Штип, Велес...па абдали едни ако нема понуда може ли да има побарувачка, неспособњаци кај и БГ земаа пасоши наместо чесна рабпта срга скапуваат повеќето а некои и не се меѓу живите(повеќето де) а дека донесоа хепатит С тоа ДА, дека донесоа отрови факт.
Ќе ја искористам приликава да ја не пофалам МВР туку најобјективно и реално да им се заблагодарам како граѓанин поради нивната борба против овие зла, мило ми е што ги средија тиуе од Круна, Мило ми е што неспособњаците ги дупат црнци и ерменци во Франкфурт и Виена, а и нека ги дупат и тука оти еве што се случува на млади деца што се вели....па да ослабееш 40кг треба шмркање, труење а се е само...Илузија која за жал ете скапо се плаќа.
Би ги спомнал:
Операција Круна каде открија ѓубриња кои произведуваат срање како ова т.е амфетамини, екстази.
Понатаму
Операција Техно како најголема заплена на синтетика или како што разбрав 10 000 екстази, верувајте ми со 1000 екстази направени импровизирана бомба во затворен простор(дискотека,кафич) ќе убиете повеќе луѓе отколку со пиштол и две три рамки.
Запленет Хероин.
Марихуана од лазарет за да Орките возат скапи коли, имаат оружје во било кое време да се кренат а нашиве поим да немаат броејќи ги парите за кои си го продаваат гзот.
Е заради ова неќам навистина кога генерално ја ругате полицијата, луѓето се трудат, има резултати и точка, а за партизацијата-ќе се расчисти и тоа т.е имаат методи да проверат кој е лојален на државата и службата од која вади леб а кој пак е гзолижач на партија.
ЕДИТ: Зошто неможам да ти пратам ПП?