Последици од дрогата

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Спомна 40 кила, дали од секогаш или ептен намален апетит после амфетите?

Член од
28 ноември 2011
Мислења
23
Поени од реакции
39
Не можам да кажам дека некој друг е виновен заради моите постапки, сама сум си виновна, задоволство во дрогата наоѓа секој наркоман, но сега кога не ја користам ниту имам потреба од неа, единствено што сакам е да си го поправам здравјето.
--- надополнето: 5 јуни 2013 во 22:31 ---
Спомна 40 кила, дали од секогаш или ептен намален апетит после амфетите?

Зависи од тоа каков е амфосот и со што го мешаат, од тој јас што го зимав немаше јадење 2 дена ниту спиење 2 ноќа

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Не можам да кажам дека некој друг е виновен заради моите постапки, сама сум си виновна, задоволство во дрогата наоѓа секој наркоман, но сега кога не ја користам ниту имам потреба од неа, единствено што сакам е да си го поправам здравјето.
--- надополнето: 5 јуни 2013 во 22:31 ---

Зависи од тоа каков е амфосот и со што го мешаат, од тој јас што го зимав немаше јадење 2 дена ниту спиење 2 ноќа
WoW!!!
Човече јас една вечер ја прекорачив да не спијам и после се осеќав како да бев прегазен од стадо овци, главата ме болеше ( добро таа вечер малце и алкохол се напив ама не беше многу).
Како се враќаше во нормала по тие две вечери?И плус без јадење.

Член од
28 ноември 2011
Мислења
23
Поени од реакции
39
WoW!!!
Човече јас една вечер ја прекорачив да не спијам и после се осеќав како да бев прегазен од стадо овци, главата ме болеше ( добро таа вечер малце и алкохол се напив ама не беше многу).
Како се враќаше во нормала по тие две вечери?И плус без јадење.

Во нормала се враќав со оброк во мали количини и со уште 2-3 црти амфос :icon_lol:

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Aмфетамин сум пробал, бар за мене немаше никаков ефект, а го пробав од љубопитност онака, еднаш и толку беше. Досега најголем ефект сум почуствувал од кокаин, ама и тоа само еднаш го имам пробано. Чисто како за проба, не сум осетил негативни ефекти, но ако се навлечеш верувам дека би имало последици како девојката што пишува.

Член од
28 ноември 2011
Мислења
23
Поени од реакции
39
Амфетите биле препишувани како лекови за слабеење во минатото, па може да се заклучи нешто од тоа.

Секој си го избира својот пат во животот. Секој може сам да си одлучи дали нешто што прави е лошо или добро за него. Ако е лошо сам треба да си одлучи, до кој степен е спремен да оди и дали самиот е физички и психички спремен за тоа. Ниту јас ниту пак ти, треба да ги омаловажуваме и да се гадиме од луѓе кои користеле или користат наркотични супстанци, туку треба да ги разбереме. Никој тука не ти вели „Пробај, јако е“. Па и да ти каже, мислам дека сите сме доволно интелигентни за да знаеме што е добро за самите нас, а што лошо.
За мене лично и Диазепамот е лошо, зошто не сакам кога немам контрола врз сопствениот ум и тело. Но некои луѓе баш тоа го сакаат, зошто понекогаш реалноста не е толку розева.
Така е!
И целта ми е да укажам на негативните последици а не дека оние што се дрогираат сакаат да испаднат кул пред другите

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Така е!
И целта ми е да укажам на негативните последици а не дека оние што се дрогираат сакаат да испаднат кул пред другите

Кажи им на другите и за пропратните дејствиа во тие периоди.....ко на пример,за тоа дека може да се претвори во партал што кој ќе стаса да ја дупи,за неколку линии и итн.

SS Divizion Totencof

Александар Невски
Член од
2 јуни 2013
Мислења
121
Поени од реакции
102
Кажи им на другите и за пропратните дејствиа во тие периоди.....ко на пример,за тоа дека може да се претвори во партал што кој ќе стаса да ја дупи,за неколку линии и итн.

i toa go ima za zal ubavi devojki zavisnici nemajki sredstva i na toa posegnuvaat
zatoa begajte od toa gomno

Член од
28 ноември 2011
Мислења
23
Поени од реакции
39
Kако што спомнав, бев на амфетамин, а не на хероин па да имам тешки кризи за да мора да се дупам со некого за пари!

Член од
25 мај 2013
Мислења
115
Поени од реакции
68
Браво. Си успеал во животот ако си го пробал такво срање. Знаеш што луѓето што се предале на тоа зло, за мене не се луѓе, туку едни суштества кои треба да се истребат. Немам право да им судам, нивен е изборот. Но ова е лошо за секого! Секој дилер ќе почне да ти дава без пари, за еднаш, два, па дури и три пати. И после кога треба да купуваш, од каде пари бе !? А ти сака душичката... Е тогаш почнува продавање телевизори, бољери и триста дрангулашки од дома.. Имав случај со комшијата, си продаде и телевизор и се...

Член од
28 ноември 2011
Мислења
23
Поени од реакции
39
Браво. Си успеал во животот ако си го пробал такво срање. Знаеш што луѓето што се предале на тоа зло, за мене не се луѓе, туку едни суштества кои треба да се истребат. Немам право да им судам, нивен е изборот. Но ова е лошо за секого! Секој дилер ќе почне да ти дава без пари, за еднаш, два, па дури и три пати. И после кога треба да купуваш, од каде пари бе !? А ти сака душичката... Е тогаш почнува продавање телевизори, бољери и триста дрангулашки од дома.. Имав случај со комшијата, си продаде и телевизор и се...

да,да сега живеам во куќа без телевизор, и без бољер, па дури и без WC шољата, нема кај да се посерам :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Го цениме твојот став, но намената на темава не е „попување“, туку дискусија околу негативните ефекти на дрогата.
Ако не сакаш да дискутираш за негативните ефекти и темата која ја воспоставил авторот, тогаш подобро не реплицирај на темата затоа што ќе ја одведеш во погрешен правец. Океј?

Ова секако, важи и за останатите. Модераторите слободно нека делат казнени поени за секој сеирџиски и оф-топик коментар.

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810

Си чул ти некад за рехабилитација?

И плус, ти текнува дека ова е јавен форум? Дека апсолутно секој може да те прочита? Секој? Дури и некој што можда во моментов очајно покушава да се откаже од нешто? Ти демек не судиш, али би ги требел. Баш си вешт во дипломатско изразување.

Kajgana Shop

На врв Bottom