Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Шоооо??
Таа умрената?
Беај бе врска нема од животот ама таа шо глуми симпатија на Хари е добра.

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Goddess of Chaos напиша:
Шоооо??
Таа умрената?
Беај бе врска нема од животот ама таа шо глуми симпатија на Хари е добра.

??????? ne te razbrav bas......

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ајде дечки доста ... муабети, знаете каде:icon_lol: :wink:

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
posleden film, nokeska.
neznam kako mu bese naslovot "Les belles" taka nekako.

Член од
20 ноември 2005
Мислења
10
Поени од реакции
0
Денес, поточно вчера го гледав Кинг Конг, стварно по шит филм немам гледано во кино до сега. Ептен безвеза си поминав, имаше пуно дечурлаана, особено една група од двасетина деца од 10 год. правеа голема галама цело време и се осеќав као у децка градинка, таа шо продава пуканки ми идеше да ја задавам пошто ми дала пресолени пуканки, отров беа, а имав само една лименка и до паузата дехидрирав од тоа соленото, а башка тоа што ми се здрви задникот цели 3 саата, барем филмот да беше океј, па да се исплати муката.
Стварно не очекував толку шит филм, уствари не беше до толку лошо на тие "страшните" сцени сите се газеа од смеење, иначе филмот е општа катастрофа. Совет за сите ако навистина сакате да го гледате филмот боње да го гледате дома, у кино ставарно не се издржува ептен е досаден незнам на кој будала му текнало да прави филм од 3 саата за еден орангутан, по интересен би бил филмот да е пократок али поубаво спакуван со дефинитивно поинтересна приаказана а и пореален, стварно каша е има џиновски орангутан, диносауруси, гадни доморотци абе секакви глупости у еден филм, па уште орангутанов се “заљубува“ у типката и им крши кичмата на сите само за неа lol стварно го претерале :icon_lol: :lud:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
AnOnYmOuS:) напиша:
Денес, поточно вчера го гледав Кинг Конг, стварно по шит филм немам гледано во кино до сега. Ептен безвеза си поминав, имаше пуно дечурлаана, особено една група од двасетина деца од 10 год. правеа голема галама цело време и се осеќав као у децка градинка, таа шо продава пуканки ми идеше да ја задавам пошто ми дала пресолени пуканки, отров беа, а имав само една лименка и до паузата дехидрирав од тоа соленото, а башка тоа што ми се здрви задникот цели 3 саата, барем филмот да беше океј, па да се исплати муката.
Стварно не очекував толку шит филм, уствари не беше до толку лошо на тие "страшните" сцени сите се газеа од смеење, иначе филмот е општа катастрофа. Совет за сите ако навистина сакате да го гледате филмот боње да го гледате дома, у кино ставарно не се издржува ептен е досаден незнам на кој будала му текнало да прави филм од 3 саата за еден орангутан, по интересен би бил филмот да е пократок али поубаво спакуван со дефинитивно поинтересна приаказана а и пореален, стварно каша е има џиновски орангутан, диносауруси, гадни доморотци абе секакви глупости у еден филм, па уште орангутанов се “заљубува“ у типката и им крши кичмата на сите само за неа lol стварно го претерале :icon_lol: :lud:

да те прашам дали ти се допаѓа Lord Of The Rings ?

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
вчера го гледав The In-Laws

http://www.imdb.com/title/tt0314786/

прекрасна комедија
мајкл даглас глуми агент на циа, и ке го вовлечка сватот во светот на криминалците, комедија која не е типично американска, ви препорачувам да го видите филмов :)

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Глеав Хот Чик со Роб Шнајдер и Уединг крешерс со Овен Вилсон и Винс Вон. И двата филма се бумбастични комедии. Се шинав од смеење. :)

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
AnOnYmOuS:) напиша:

Backo...samo da informacija....taa "budala" sto go ima napraveno filmot e Peter Jackson reziser na Lord Of The Rings i dobitnik na oskar...mislam deka si malku nekfalifikuvan za da odlucuvas koj e "shit" a koj ne"shit" film....a u vrska so prikaznata za majmunot so se zaljubuva vo devojkata....ke ti bide jasno ako znaes deka filmot datira uste od 60-tite i e eden od najlegendarnite filmovi evermade...taka da drugpat koga gledas takov "shit" film....use your imagination malku poveke i imaj malku smisla za avantura.....:wink:

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
Ej vcera go gledav King kong ..filmot e epten extra..treba da go gledate

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
The_Grim напиша:
Backo...samo da informacija....taa "budala" sto go ima napraveno filmot e Peter Jackson reziser na Lord Of The Rings i dobitnik na oskar...mislam deka si malku nekfalifikuvan za da odlucuvas koj e "shit" a koj ne"shit" film....a u vrska so prikaznata za majmunot so se zaljubuva vo devojkata....ke ti bide jasno ako znaes deka filmot datira uste od 60-tite i e eden od najlegendarnite filmovi evermade...taka da drugpat koga gledas takov "shit" film....use your imagination malku poveke i imaj malku smisla za avantura.....:wink:
од 33 та година, драг кољега :)

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
http://www.imdb.com/title/tt0171433/

Keeping the Faith

многу добра комедија, каде што преовладува приказната отколку типичниот хумор
ова е филм на Едвард Нортон, посветен на Роберт Нортон (ваљда му е брат појма немам)
глуми и Бен Стилер и Џина Елфман
тојца другари од детство Jake, Brian и Anna.Џејк и Брајан стануваат едниот рабин а другиот поп и ја сретнуваат Ана по 18 години, и двајцата ке се заљубат во неа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom