Денес, поточно вчера го гледав Кинг Конг, стварно по шит филм немам гледано во кино до сега. Ептен безвеза си поминав, имаше пуно дечурлаана, особено една група од двасетина деца од 10 год. правеа голема галама цело време и се осеќав као у децка градинка, таа шо продава пуканки ми идеше да ја задавам пошто ми дала пресолени пуканки, отров беа, а имав само една лименка и до паузата дехидрирав од тоа соленото, а башка тоа што ми се здрви задникот цели 3 саата, барем филмот да беше океј, па да се исплати муката.
Стварно не очекував толку шит филм, уствари не беше до толку лошо на тие "страшните" сцени сите се газеа од смеење, иначе филмот е општа катастрофа. Совет за сите ако навистина сакате да го гледате филмот боње да го гледате дома, у кино ставарно не се издржува ептен е досаден незнам на кој будала му текнало да прави филм од 3 саата за еден орангутан, по интересен би бил филмот да е пократок али поубаво спакуван со дефинитивно поинтересна приаказана а и пореален, стварно каша е има џиновски орангутан, диносауруси, гадни доморотци абе секакви глупости у еден филм, па уште орангутанов се “заљубува“ у типката и им крши кичмата на сите само за неа lol стварно го претерале
:lud: