StormAngel
Stormology
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 244
Blade 3
Весли Снајпс маме еаа, крши кичми и ги онаквуе сите вампири. ААААА!
Весли Снајпс маме еаа, крши кичми и ги онаквуе сите вампири. ААААА!
на филмот или на глумецот или на авионитеdivine напиша:Го гледав Топ Ган ... леле па колку неможам да му се изнагледам на филмов тоа страшно нешто:icon_eek:
Еден од ретките филмови во кои незнам што гледам побрзо Во секој случај како целина е закон, нема што:wink:CopyOfDeath напиша:на филмот или на глумецот или на авионите
Топ Ган е шечерлема.divine напиша:Еден од ретките филмови во кои незнам што гледам побрзо Во секој случај како целина е закон, нема што:wink:
Далеку, далеку ... мислам дека така се викаше. И мене ми е добар тој, за подобар незнам ... општо сите филмови со Том Круз ми се на иста скала некако ... секако поновите мааалку погоре ... Minority Report на примерОфчар напиша:Топ Ган е шечерлема.
Мене задњи ми е оној со Том Круз и Кидман коа ќе се тркаат за земја у Америка.. тоа ми е покул филмче, мада и тоа е лаксатив..
POstar horor e ama si go gledal: "Pogresno svrtuvanje"?CopyOfDeath напиша:Long Weekend добра комедија де нака ми препорача некој Хорор од новиве филмови
MarthaGraham напиша:штета... ама очекувано беше, децава веќе волови станаа, па мораа да вметнат малце поиште комерцијала за народ да се разнежнува.
ја ли?The_Grim напиша:Cek cek....neli bese HArry Potter fan...so e sea ova..??!!