Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 декември 2005
Мислења
3
Поени од реакции
0
- The Exorcism of Emily Rose -
Ako nekoj go nema gledano filmot Swordfish-Sabjarka (malku e postar) neznae shto propushta

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Го имам гледано Swordfish и секако е закон! Вчера го гледав Underworld конечно ... Макс фала за препорака, филмчево е екстра! Не верував дека некогаш во филм ќе сум на страната на вампирите, мх, мх, мх!:icon_lol: Значи и овој гледајте го ако го промашил некој:)

:pishtoldz

Мотокултиваторче

Антипрекрасен
Член од
10 септември 2005
Мислења
118
Поени од реакции
1
Ја као што приметувам почнаа да се праат многу срање филмови!
Fantastic Four е филм за деца според мене, а Кинг Конг вреди да се глеа само ради ефектите...
Иначе ви ги препорачувам
1. B13,француски филм со оние шо скокаа по згради.....као ли ги викааа...?
2.Cellular,мн јака акција....(мислам дека е акција:))
3.50 first dates,романтична комедија

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
P.Overdrive напиша:
The Island, со Ewan McGregor и Scarlett Johansson.. уффф, многу добар филм после долг пост (=
Stvarno dobro filmce!!

Inace moze da go gledate i Sin City(za tie sto go nemaat gledano)
Naj zver od site tamu e Marv-ke vidite!

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Sin City е еден од најглупаво дебилните филмови ако не и најглупаво дебилниот кој што сум го гледал, икад.
Без никаква поента, без никаков шарм, без никакво филмско значење.
Луѓе, стриповите се стрипови, филмот е филм.
Овие два поима никогаш нема да бидат исти. Фак ит.

Ја инаку глеав еден индиски филм. Не му го запамтив името, али од почеток до крај го знам напамет и ќе го запамтам овој филм. Плачев на крајот.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Zelenite mesari (sum se mocal od smea :pos: )
101 Rejkjavik :music3: (So Victoria Avril - odlicen film!!!)
Spanski hostal
Stomakot na Julieta

Samo filmovi gleav cel raspust :pos:

123

Член од
20 април 2005
Мислења
2.156
Поени од реакции
8
StormAngel напиша:
Sin City е еден од најглупаво дебилните филмови ако не и најглупаво дебилниот кој што сум го гледал, икад.
Без никаква поента, без никаков шарм, без никакво филмско значење.
Луѓе, стриповите се стрипови, филмот е филм.
Овие два поима никогаш нема да бидат исти. Фак ит.

Ја инаку глеав еден индиски филм. Не му го запамтив името, али од почеток до крај го знам напамет и ќе го запамтам овој филм. Плачев на крајот.

Мене пак ептен ме бендиса, ионака поентите и значењето не ми се пресудни за да ми се допадне некој филм. Штом некој филм ме држи будна од почеток до крај, тогаш е супер...

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
go gledav Alexander отпрво не бев задоволен од филмот, меѓутоа после впечатоците по неколку саати ми се подобруваа, само ми сметаше една работа, Оливер Стоун не не дефинирал што сме, македонци или грци, цело време александар во борбите ја спомнува македонија, а после и грција, испаѓа дека ние сме некое грчко племе што се нарекуваме македонци

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
The Exorcism of Emily Rose

Добро филмче.....

:):)

moTaro

Буљаш
Член од
17 ноември 2005
Мислења
1.476
Поени од реакции
11
Beverly Hills Cop 3, пред малку на Nova.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
123 напиша:
Мене пак ептен ме бендиса, ионака поентите и значењето не ми се пресудни за да ми се допадне некој филм. Штом некој филм ме држи будна од почеток до крај, тогаш е супер...
Па баш тоа.
Типов иде наоколу убива луѓе, иде друг тип и тој убива, па после мафии и триста чуда, и се тоа у црно бело.
Извини, ама тоа мене не ме држи буден. Ако збориме за Син Сити.
И сепак, вкусови се во прашање.

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Sin City ми се свиџаше од аспект на технчко достигање. Чоече, игран стрип. Ја така го сфатиф, пошо ептен верно беше. Кој читал стрипои, знае.

Иначе мене задњи ми е „Непристоен предлог”.. патетика.. ама има поента, као има вредности шо се појаки од парите..

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Sin City е закон. Толку закон што creme de la creme на Холивуд работел на него. А црно бел е затоа што мораше да биде црно бел. Ако би бил во боја, тоа не би бил Sin City.

Баш како што кажа Офчаро, игран стрип. Мислам дека е најуспешна адаптација на стрип, кога и да било, затоа што се запазува формата на стрипот.

Sin City е култен стрип, strip noir, а филмот е film noir. Не е American Pie.

Ќе се снима и 2 а веќе се размислува и за 3. дел.
Сторми, ако не го разбираш филмот кажи не го разбирам, ама фликот дефинитивно не е срање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom