Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Fight Club (1999)

Книгата конечно ја прочитав и го пуштив да го гледам по втор пат. Незнам дали е до мене, но некако ми се чини дека книгата беше потапа од филмот, дали беше ради шкарт македонскиот превод или незнам.
Мислам дека прво треба да се гледа филмот, па да се чита книгата, иако филмот е базиран врз неа.

Сепак, мастерпис си е мастерпис. И да се гледа повеќе пати не е досаден.

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Meet the Spartans....Се убив од смеење...:pos2::pos2:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
SE7EN ех... да сум го гледал филмов побргу и целото мислење, впечатокот а и оценката за него ќе беше многу повисока.... убав трилер, но не е за некои филмомани кои претходно не го гледале и овој... доста е предвидлив, веројатно за времето во кое е направен бил уникат... оценка 7/10

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
SE7EN ех... да сум го гледал филмов побргу и целото мислење, впечатокот а и оценката за него ќе беше многу повисока.... убав трилер, но не е за некои филмомани кои претходно не го гледале и овој... доста е предвидлив, веројатно за времето во кое е направен бил уникат... оценка 7/10

Сигурно не го гледаше Sedam i po? :)
Нема шанса на ваков филм да му даваш 7ка. Прекор, и уште еден за еден друг култен филм шо го исплука! :) Одземен ти е двдплеерот на 1 недела.

Инаку кај мене последен гледан филм е 24: Redemption.
Добар е, ништо посебно(не ја гледам серијата не мавајте :)). Оние кои ја следат и серијата, сигурно ќе имаат поубави зборови за филмов, од мене толку.

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Седнав една полу-ретардирана познаничка да го гледа Cidade de Deus. И додека горенаведениов наслов после 10-тата минута демонстративно ја напушти сесијата, јас си останав и по четврти или петти пат си го одгледав мастерписов.
Оценка, 100/10.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75

Добар филм али можеле и боље крај да смислат !

K

kaiser soze

Гостин
Body of lies,филм режиран од Ридли Скот и уште едно негово дело за восхит.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Сигурно не го гледаше Sedam i po? :)
Нема шанса на ваков филм да му даваш 7ка. Прекор, и уште еден за еден друг култен филм шо го исплука! :) Одземен ти е двдплеерот на 1 недела.

Инаку кај мене последен гледан филм е 24: Redemption.
Добар е, ништо посебно(не ја гледам серијата не мавајте :)). Оние кои ја следат и серијата, сигурно ќе имаат поубави зборови за филмов, од мене толку.
Овде и јас ќе се согласасам со Apokalipto. Го гледав пред некој месец и за жал крајот беше исклучително предвидлив со што ми се расипа впечатокот.

Moj последен, Mulholland Dr., има навистина неочекуван и непредвидлив пресврт. Еден од оние must see филмови.

Член од
29 јуни 2008
Мислења
460
Поени од реакции
27
Mirrors.

Кој знаел дека праеле уште хорори шо вреди да се гледат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom