Greece Seeks India's Cooperation In Shipping
Prime Minister of Greece George Papandreou Tuesday sought New Delhi's co-operation in the shipping sector--a key revenue-earner for the southeastern European nation.
He told Indian Vice-President Hamid Ansari, on a European visit, that his country's shipping lines could handle much of India's exports to European Union markets and help tackle Athen's debt-ridden economy.
Papandreou sought the co-operation during a meeting with Ansari on the sidelines of the Asia-Europe Meeting (AEM) underway in Belgian capital Brussels.
Па со овој договор добиваат сите! ЕУ и ѓупциве си имаат некоја нивна математика, а Бога ми исто и Кина. Сакаш верувај, сакаш не верувај! Овој договор е знак за стабилност на еврото, оти шупциве, упс ѓупциве цело време се закануваат со излез од евро зоната, што значи распад на еврото Со овој договор ќе можат да си повлечат уште кредити, за да си го отплатат долгот, значи ќе може да си ја продолжат старата игра. Ѓупциве цело време мислеа и на крај смислија, за далавери само ги бива, за ништо друго. Пробаа со Русија, па со Кина и сега на ред е Индија. Како пијавици се. Цело време бараат некој кого ќе го цедат.Курвата ЕУ седи со скрстени раце, додека Кина им навлегува во пазарот и дефинитивно преку џупциве ќе ја преплави со булшит производи. Е ова не верувам.
Ако е точно ова барем ќе добиеме од САД поголема подршка.
И за името роварат, ама од внатре. Еве сега подготвуваат востаници со кои сакаат да потврдат дека нашите корени се од 41-та, па Прилепа града го избираат двосмислено за менување на името.Па со овој договор добиваат сите! ЕУ и ѓупциве си имаат некоја нивна математика, а Бога ми исто и Кина. Сакаш верувај, сакаш не верувај! Овој договор е знак за стабилност на еврото, оти шупциве, упс ѓупциве цело време се закануваат со излез од евро зоната, што значи распад на еврото Со овој договор ќе можат да си повлечат уште кредити, за да си го отплатат долгот, значи ќе може да си ја продолжат старата игра. Ѓупциве цело време мислеа и на крај смислија, за далавери само ги бива, за ништо друго. Пробаа со Русија, па со Кина и сега на ред е Индија. Како пијавици се. Цело време бараат некој кого ќе го цедат.
Наша работа е сега да пазиме да не ни го сменат името, се` друго може да се реши, од се` можеме да куртулиме, само името да не се чепка!
Во тренд е гејството како јавна сексуална определба, па тие вешто го користат, давајќи се на услуга на големите макроа во светската политика. Ние пак, робови на традиционалните навики скриени далеку од светската јавност сами си се ду.име, мислејќи дека така е попаметно.Нема да се смени ништо во нивната надворешна политика кој сака нека им ги купи долговите. Снаодливи грциве, се буткаат сегде кај шо има пари. Знаат кај да удрат. Како нас не ни текнува нешо такво. Може зашо имаме попаметна работа :uvo: