Досега нити имало некоја тема за злочините на србите , а пошто вие не пратите албански ТВ канали , нити знаете што се случувало на Косово.
И ти и 90% од форумџиите не знаете за масакрите што ги причиниле србите , еве сите досега од вас велите дека албанците се најзлобните луѓе.
Цело време ми зборувате за УЧК , а тие немале контакт со српските цивили , како што имала српската армија-полиција-парамилитарци
Во време кога 1.800 албанци се исчезнати од кои 154 деца ... не се знае во која дупка и во која печка ги изгореле нивните тела , дали и на нив им се извадени органите во некоја од големите болници во Србија .... србите тука ми прават филмови за неколку наводно срби на кои им се извадени органите.
Ова е наводната куќа во која се ваделе органи. Те молам , кажи колку срби можеле да бидат оперирани во оваа вековна куќа ?
Самите медицински лица се чудеа како е можно тука да се направила таква комплексна операција.
Дај ми ти една бројка , за да јас одма ти кажам еден масакар што ти никогаш не го имаш слушнато , а каде имало 10 пати повеќе убиени албанци.
Ма ти се молам , ова ти е обид за перење на српските г*мна низ Балкан.
Силувале 50.000 жени во Босна , 10.000-20.000 на Косово ... и сега сакаат од ништо да создадат многу.
Никогаш нема да можат.
Нема да извадам тука детални слики на масакрирани деца (пази деца , 2-3-5-7-10-12 годишни).
Стварите кои останале од 47 членови на едно семејство убиени , од кои 23 деца (под 15 годишна возраст)
Соба каде српските парамилитарци тортурирале и убивале албанци (британскиот војник на слика)
Запалени куќи , без кровови (вкупно над 200.000 куќи беа запалени или уништени)
Живадин Ѓорѓевич , српски нуркач кој беше ангажиран во вадењето на камионот ладњак Дунав , изјавил дека во ладњакот имало тела на 30 убиени албанци , коа се отвори камионот внатре имаше и тела на полуразголени деца , жртвите беа од двете полови.
Српски полицајци и парамилитарци , крадејќи од албанските домови , за време на војната полицајците се збогатиле материјално , крадејќи од празните домови , како и условувајќи ги семејствата , дајте толку и толку пари или злато , ако не сакате да би земаме некој член од немејството.
Протерани од своите домови , старата и болна баба носена на количка
Има стотина слики , кои најдобро го опишуваат теророт кој го минале овие луѓе , кои ти не ги имаш видено , пошто во РТС1 не ги даваат.