6-3 5-3 . На серва Рамос. 30-0. 30-30. 40-30. меч-топка..ништо...брејк.
Ми се има и друг пат вака дешавано на меч топка за точно на граница да ја фатам да паднам, ама прв пат на 1.01 коефициент некој да го дозволи ова.
I am fine. 150 евра ќе дојдат некој следен ден.
Тренерот на Полска пола тим го смени откако направија 2:0 матер му ебам..Ги имав 3:0 да тепаат..Сега 3:1 ќе победат 10000%..
Па и италијанциве се побудалеа,10 блока направија во еден сет све да им ебам.Полјациве 3-4 пати 5 метри во аут.
Абе не давај романки тенисерки воопшто да постојат, се знае тие циганки за што се. Само проституција за нив. За 5 евра максимум нека ги шибаат низ Европа.
Ебате бугарите,ебате..Еј со црвен картон примија гол.И тоа од заебанција овие им дадоа гол.Од безвезе акција стигна до мат позиција со два паса.87мин влезе,89 дава гол.
Божем сигурна ,па ги изиграв Милсами да не дадат гол во двете полувремиња..А што е најтажно,Лудогорец 25мин гол,26 примиле.
Од вакви аматери да примиш гол во двете полувремиња,а + и да отпаднеш.
Чиле-Кореја младинци ракомет..Ги имам прво полувреме 28,5+ и за малер, и тоа неверојатен малер чилеанците од три седмерци,сите три ги промашија.Да даде господ да им падне авионот.А на судиите да ги фати срцето уште некачени..На трите седмерци,ниеднаш не го допреа времето..По пола минута,отиде јабана минута и пол.Во 28 минута делат жолти картони и си оди јабана времето безвезе.Какви џукели.
Корејците на крај се заборавија гол да дадат,па 5 минути суша ги фати.И на крај 26 гола,баш тие три седмерци кои беа епски,ем промашени ем времето си леташе.
se da mu ebam na monfils cirkuzanton ako izgubi od dominik thiem so e satiran i e ko kur vo glana 6-1 go zede prv set monfils ama crno mi se pisit ![DOUBLEPOST=1437853656][/DOUBLEPOST]
Димитров-Пела играм да нема тајбрејк прв сет..Копилето татарско имаше 4-1 и 0-30,па 5-3 30-15 а притоа си ги земаше лесно сервис гејмовите и успеа да изгуби 3 поени по ред и да лапне брејк од првата брејк шанса.
Потоа Пела се повампири и направи 6-5 и имаше 40-15 на свој сервис,за да потоа изгуби 4 поени по ред и еве тајбрејк.
Како е можно вакви работи да ми се случуваат..Треба некое филмче да се сними.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.