Понуда на неделата од Т-Мобиле

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
До кога важи оваа понуда?
за сите овие колку шо знам важи--- количината е ограничена
повеќе информаии немам и незнам

SONYERICSSON W705
Flex 250 2 990 ден.
Flex 600 990 ден.
Flex 1000 0 ден

pri-pejd-12 990 ден.

i SAMSUNG GT-S7350
Flex 250 5 990 ден.
Flex 600 2 990 ден.
Flex 1000 990 ден.
Flex 1800 0 ден.

pri-pejd-14 990 ден.

i NOKIA 7510 SUPERNOVA
Flex 250 0 ден.
pri-pejd-7 990 ден.

i SONYERICSSON W395
Flex 250 0 ден.
pri-pejd-6 990 ден.

i NOKIA 6600S
Flex 250 2 990 ден.
Flex 600 990 ден.
Flex 1000 0 ден.

pri-pejd-11 990 ден.
LG KC550
Relax 250 0 ден.
Припејд6 990 ден

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Фак, пазете што правите со овие понудите...

еве што ми се случи. откако го зедов бројот со телефон (го исклучив стариот), АКТИВИРАВ 500 минути за 150 денари (пораката сеуште ја чувам), и внесов 1 број во кругот (ко нездрав пораката за активиран број во кругот ја избришав :nerv:). Денеска сосем случајно го најдов бројот на сим картицата и реков ајде да се логирам да видам што се дешава... Гледам сметка 2500 денари, а НИТУ ЕДЕН број во кругот!!! Дали беше баг во системот, што беше појма немам, ке одам утре да проверам (ако може) да ја исправиме грешката.

А инаку повторно активирав 500 минути за 150 денари и внесив број во кругот одново (бидејки ми рече дека немате броеви во кругот) па сега конечно бројот го има...

едит: исто така ми рекоа дека автоматски ке ми биде активирано безплатни разговори во викенд во текот на 3 месеци, на сајтот откако се логирав, гледам дека и тоа не е активно..

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468

еве што ми се случи. откако го зедов бројот со телефон (го исклучив стариот), АКТИВИРАВ 500 минути за 150 денари (пораката сеуште ја чувам), и внесов 1 број во кругот (ко нездрав пораката за активиран број во кругот ја избришав :nerv:). Денеска сосем случајно го најдов бројот на сим картицата и реков ајде да се логирам да видам што се дешава... Гледам сметка 2500 денари, а НИТУ ЕДЕН број во кругот!!! Дали беше баг во системот, што беше појма немам, ке одам утре да проверам (ако може) да ја исправиме грешката.

А инаку повторно активирав 500 минути за 150 денари и внесив број во кругот одново (бидејки ми рече дека немате броеви во кругот) па сега конечно бројот го има...

едит: исто така ми рекоа дека автоматски ке ми биде активирано безплатни разговори во викенд во текот на 3 месеци, на сајтот откако се логирав, гледам дека и тоа не е активно..
Нема шанси да ти признаат нешто. На татко ми му стигна сметка 7.000, од кои 2-3000 без врска. Во деталната сметка пишуваше дека звонел на некој квиз, и тоа 100 пати во 20-30 минути!!! Телефонот секогаш го носи со него и најмалку му е дојдено да си звони на квиз... На крајот си ја плати сметката, а затоа што прави големи сметки зема таму некој попуст за телефон...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Нема шанси да ти признаат нешто. На татко ми му стигна сметка 7.000, од кои 2-3000 без врска. Во деталната сметка пишуваше дека звонел на некој квиз, и тоа 100 пати во 20-30 минути!!! Телефонот секогаш го носи со него и најмалку му е дојдено да си звони на квиз... На крајот си ја плати сметката, а затоа што прави големи сметки зема таму некој попуст за телефон...
Знам дека нема да ми признаат, ама бар ке им опцујам мамата и систем администраторот што незнае 2 прсти во реткуум да си стави.

zive_te

Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4

smetkata ako tie tolku na krajot od mesecot se korigaat povicite vo krug ama dali si gi vnel br vo krug toa od tebe zavisi

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
smetkata ako tie tolku na krajot od mesecot se korigaat povicite vo krug ama dali si gi vnel br vo krug toa od tebe zavisi
Нити 500 минути за 150 денари ми беше активно, нити имав броеви во кругот.
Јас активирав и внесов броеви, ама излгеда системот нивни ја усра работата... ке видам денеска ке одам, па ке кажам што ке ми речат.

zive_te

Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
Нити 500 минути за 150 денари ми беше активно, нити имав броеви во кругот.
Јас активирав и внесов броеви, ама излгеда системот нивни ја усра работата... ке видам денеска ке одам, па ке кажам што ке ми речат.
ti stignaa li sms deka br se aktivirani vo tvojot mojot krug ?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ti stignaa li sms deka br se aktivirani vo tvojot mojot krug ?
Ми стигна смс, и за броевите во кругот, и за активацијата 500 за 150. Смс-от од активацијата го чувам, смс-ите од броевите не.

А бев во официјалното представништво на т-мобајл и ми кажаа највероватно системот не го регистрирал твоето барање... овде нема ништо, ни дека си активирал 500 за 150 ни дека си внесил броеви во кругот.

Ми останува да си ја чекам сметката и да си ја платам :)

zive_te

Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
Ми стигна смс, и за броевите во кругот, и за активацијата 500 за 150. Смс-от од активацијата го чувам, смс-ите од броевите не.

А бев во официјалното представништво на т-мобајл и ми кажаа највероватно системот не го регистрирал твоето барање... овде нема ништо, ни дека си активирал 500 за 150 ни дека си внесил броеви во кругот.

Ми останува да си ја чекам сметката и да си ја платам :)
hmmmmm чудна работа а смс пораката ја чуваш и шо ти викаа за тоа поднеси приговор преку 122 може да ти стигне исправка после тоа (од искуство ти кажувам ова)?
и наредно пишување во темата ПОМОШ овде само за оваа тема

zive_te

Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
eden drugar kupi w705 top telefonce a inace ako e nekoj ide da kupuva neka ide od sabajle poso pokasno nema se se prodavaat se ceka red za mobilni od ponudava

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
eden drugar kupi w705 top telefonce a inace ako e nekoj ide da kupuva neka ide od sabajle poso pokasno nema se se prodavaat se ceka red za mobilni od ponudava
Се е ок со телефончето само шо не држи батерија. 2 дена само :(

zive_te

Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
Се е ок со телефончето само шо не држи батерија. 2 дена само :(
ne bi trbelo toa da se desi poso baterijata e 1000mah Battery Standard battery, Li-Ion Stand-by Up to 400 h (2G) / Up to 350 h (3G) Talk time Up to 10 h (2G) / Up to 4 h (3G)
dan si ja zaebal tvojota ness neznam a ce pisam nemu kolku mu drzi ali probaj ti nadogradigo dokolku e dostapno nadograduvanje so toa sigurno drzi povece

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Значи се думам помеѓу три телефони и можи вие ке ми поможите :)
Sony Erricson G502i и Sony Erricson W395 и Sony Erricson C510i .
Сите се слични само што третиот има 3.2 мегапиксели камера.
Тоа е единствена разлика што не ми е многу важна.
Ајде коментари очекувам конкретни . :)

zive_te

Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
Значи се думам помеѓу три телефони и можи вие ке ми поможите :)
Sony Erricson G502i и Sony Erricson W395 и Sony Erricson C510i .
Сите се слични само што третиот има 3.2 мегапиксели камера.
Тоа е единствена разлика што не ми е многу важна.
Ајде коментари очекувам конкретни . :)
ова во темата помош http://forum.kajgana.com/showthread.php?p=2755077#post2755077

Kajgana Shop

На врв Bottom