meazza
lo §ono in†eri§†a
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 7.046
- Поени од реакции
- 1.175
До кога важи оваа понуда?+ i ovoj mob bil vo ponudata ne sum go videl
LG KC550
Relax 250 0 ден.
Припејд6 990 ден.
До кога важи оваа понуда?+ i ovoj mob bil vo ponudata ne sum go videl
LG KC550
Relax 250 0 ден.
Припејд6 990 ден.
за сите овие колку шо знам важи--- количината е ограниченаДо кога важи оваа понуда?
Нема шанси да ти признаат нешто. На татко ми му стигна сметка 7.000, од кои 2-3000 без врска. Во деталната сметка пишуваше дека звонел на некој квиз, и тоа 100 пати во 20-30 минути!!! Телефонот секогаш го носи со него и најмалку му е дојдено да си звони на квиз... На крајот си ја плати сметката, а затоа што прави големи сметки зема таму некој попуст за телефон...Фак, пазете што правите со овие понудите...
еве што ми се случи. откако го зедов бројот со телефон (го исклучив стариот), АКТИВИРАВ 500 минути за 150 денари (пораката сеуште ја чувам), и внесов 1 број во кругот (ко нездрав пораката за активиран број во кругот ја избришав :nerv. Денеска сосем случајно го најдов бројот на сим картицата и реков ајде да се логирам да видам што се дешава... Гледам сметка 2500 денари, а НИТУ ЕДЕН број во кругот!!! Дали беше баг во системот, што беше појма немам, ке одам утре да проверам (ако може) да ја исправиме грешката.
А инаку повторно активирав 500 минути за 150 денари и внесив број во кругот одново (бидејки ми рече дека немате броеви во кругот) па сега конечно бројот го има...
едит: исто така ми рекоа дека автоматски ке ми биде активирано безплатни разговори во викенд во текот на 3 месеци, на сајтот откако се логирав, гледам дека и тоа не е активно..
Знам дека нема да ми признаат, ама бар ке им опцујам мамата и систем администраторот што незнае 2 прсти во реткуум да си стави.Нема шанси да ти признаат нешто. На татко ми му стигна сметка 7.000, од кои 2-3000 без врска. Во деталната сметка пишуваше дека звонел на некој квиз, и тоа 100 пати во 20-30 минути!!! Телефонот секогаш го носи со него и најмалку му е дојдено да си звони на квиз... На крајот си ја плати сметката, а затоа што прави големи сметки зема таму некој попуст за телефон...
smetkata ako tie tolku na krajot od mesecot se korigaat povicite vo krug ama dali si gi vnel br vo krug toa od tebe zavisiФак, пазете што правите со овие понудите...
еве што ми се случи. откако го зедов бројот со телефон (го исклучив стариот), АКТИВИРАВ 500 минути за 150 денари (пораката сеуште ја чувам), и внесов 1 број во кругот (ко нездрав пораката за активиран број во кругот ја избришав :nerv. Денеска сосем случајно го најдов бројот на сим картицата и реков ајде да се логирам да видам што се дешава... Гледам сметка 2500 денари, а НИТУ ЕДЕН број во кругот!!! Дали беше баг во системот, што беше појма немам, ке одам утре да проверам (ако може) да ја исправиме грешката.
А инаку повторно активирав 500 минути за 150 денари и внесив број во кругот одново (бидејки ми рече дека немате броеви во кругот) па сега конечно бројот го има...
едит: исто така ми рекоа дека автоматски ке ми биде активирано безплатни разговори во викенд во текот на 3 месеци, на сајтот откако се логирав, гледам дека и тоа не е активно..
Нити 500 минути за 150 денари ми беше активно, нити имав броеви во кругот.smetkata ako tie tolku na krajot od mesecot se korigaat povicite vo krug ama dali si gi vnel br vo krug toa od tebe zavisi
ti stignaa li sms deka br se aktivirani vo tvojot mojot krug ?Нити 500 минути за 150 денари ми беше активно, нити имав броеви во кругот.
Јас активирав и внесов броеви, ама излгеда системот нивни ја усра работата... ке видам денеска ке одам, па ке кажам што ке ми речат.
Ми стигна смс, и за броевите во кругот, и за активацијата 500 за 150. Смс-от од активацијата го чувам, смс-ите од броевите не.ti stignaa li sms deka br se aktivirani vo tvojot mojot krug ?
hmmmmm чудна работа а смс пораката ја чуваш и шо ти викаа за тоа поднеси приговор преку 122 може да ти стигне исправка после тоа (од искуство ти кажувам ова)?Ми стигна смс, и за броевите во кругот, и за активацијата 500 за 150. Смс-от од активацијата го чувам, смс-ите од броевите не.
А бев во официјалното представништво на т-мобајл и ми кажаа највероватно системот не го регистрирал твоето барање... овде нема ништо, ни дека си активирал 500 за 150 ни дека си внесил броеви во кругот.
Ми останува да си ја чекам сметката и да си ја платам
Се е ок со телефончето само шо не држи батерија. 2 дена самоeden drugar kupi w705 top telefonce a inace ako e nekoj ide da kupuva neka ide od sabajle poso pokasno nema se se prodavaat se ceka red za mobilni od ponudava
ne bi trbelo toa da se desi poso baterijata e 1000mah Battery Standard battery, Li-Ion Stand-by Up to 400 h (2G) / Up to 350 h (3G) Talk time Up to 10 h (2G) / Up to 4 h (3G)Се е ок со телефончето само шо не држи батерија. 2 дена само
ова во темата помош http://forum.kajgana.com/showthread.php?p=2755077#post2755077Значи се думам помеѓу три телефони и можи вие ке ми поможите
Sony Erricson G502i и Sony Erricson W395 и Sony Erricson C510i .
Сите се слични само што третиот има 3.2 мегапиксели камера.
Тоа е единствена разлика што не ми е многу важна.
Ајде коментари очекувам конкретни .