Ти одговорил @Anon , само имај во предвид дека со форматирање се бриши се што има на усб-то.Што е тоа NTFS?
Активирај го повторно со microsoft toolkit 2.5.3. Ќе го бараш на торенти (hint: thepiratebay). Во антивирус програмот, кој и да го користиш или некој антималвер и сл. треба во excluded да го додадеш C:\windows\autokms\autokms.exe.Здраво.
Денека кога го вклучив лаптопот ми се појави "Your windows license will expire soon".
Користам windows 8.1 и виндоусот ми беше ставен во Мај оваа година.
Виндоусот не е кракуван, па сакам да прашам дали ова е некој malware или некој вирус или тој што го ставил не ставил легитимен![]()
(лаптопот беше на поправка, каде ми беше ставен виндоусот и каде што чесно си платив).
Едит: Еве и слики:
Активирај го повторно со microsoft toolkit 2.5.3. Ќе го бараш на торенти (hint: thepiratebay). Во антивирус програмот, кој и да го користиш или некој антималвер и сл. треба во excluded да го додадеш C:\windows\autokms\autokms.exe.
Мислам дека тоа со лиценцата е поправеноОк, благодарам.![]()
Toa autoKMS мора да стои во посочената папка (folder)Ок, благодарам.[DOUBLEPOST=1435579472][/DOUBLEPOST]
Мислам дека тоа со лиценцата е поправено, само да те прашам.
Дали сега да го избришам Microsoft Toolkit или да остане?![]()
даДечки 8 Mbps е 1 мб во секунда така ?
Денеска немав интернет па ги викнав да видат до шо е, и сега што и да пуштам преку торент ми е помалку од 1 мб,иако интернетот ми е 8 Mbps порано преку торрент ми се слимнуваа работите по 2 мб во секунда, ама очигледно нешто грешка имале, што сега си ја исправија, бидејќи не е могуче да имаш download speed 2 мб а интернетот да ти е 8 Mbps, нормално ако не сум грешка за овие mbps.
Кој провајдер?Дечки 8 Mbps е 1 мб во секунда така ?
Денеска немав интернет па ги викнав да видат до шо е, и сега што и да пуштам преку торент ми е помалку од 1 мб,иако интернетот ми е 8 Mbps порано преку торрент ми се слимнуваа работите по 2 мб во секунда, ама очигледно нешто грешка имале, што сега си ја исправија, бидејќи не е могуче да имаш download speed 2 мб а интернетот да ти е 8 Mbps, нормално ако не сум грешка за овие mbps.
Не е телеком, спајдернет, според мене не им можеш ништо бидејќи ти пишува во пакетот колку ти е интернетот, а и во право си се.Кој провајдер?
Ако е телеком можеш да им кажеш да ти пуштат пак некој мегабит+.
е многу отепан интернет имате. и да 8mbps се 1MBps . ако има торентот има доста сидери треба да симнува со околу 1MBps.Не е телеком, спајдернет, според мене не им можеш ништо бидејќи ти пишува во пакетот колку ти е интернетот, а и во право си се.
2015 година сме, оваа брзина е смешка (што ми се случува?)Не е телеком, спајдернет, според мене не им можеш ништо бидејќи ти пишува во пакетот колку ти е интернетот, а и во право си се.
Над 105 GB трансфер брзината се намалува на 256/256 Кbps.2015 година сме, оваа брзина е смешка (што ми се случува?)
пробај, кажи им, замоли ги, може ќе пуштат душа.
а лимит месечен имаш?
колку кошта нетов месечно, 256 денари?