Tools - Options - Content - Font & Colors - стај го Times New Roman. Снајди се на твоето македонско мениПрегледај го приврзокот 56764
хелп!!! ми се смена фонтот на све....како да го вратам во правобитна состојба?? се ми излегува вака пишано ме нервира......??????????????
јок пријателе не ја бива се пробав и пак е исто??? кажвај друго чареTools - Options - Content - Font & Colors - стај го Times New Roman. Снајди се на твоето македонско мени
Чим не е тоа, тогаш си инсталирал некој Add-on за Firefox што те ремети. Види таму во екстензиите бриши што не ти треба.јок пријателе не ја бива се пробав и пак е исто??? кажвај друго чаре
Нека даде скриншот од екстензиите ние ќе му кажеме што не му треба, може некоја од за него потребните го зеза.Чим не е тоа, тогаш си инсталирал некој Add-on за Firefox што те ремети. Види таму во екстензиите бриши што не ти треба.
Greasemonkey 1.6 тргни го. Можеш и Stylish и после рестартирај Firefox.
пак не ја бива
Само на Firefoх ли?пак не ја бива
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 19:24 ---Само на Firefoх ли?
Ако е само таму, избриши Firefox, симни најнова верзија, инсталирај.[/qu
се ми е изменето мозила хром ехплореро а и сте страни ми се со вакви букви фајзбук кајгана јутуб било од каде да ги отворам
1. CopyЗдраво, ми треба малку помош...може ли некој да ми објасни како некои програми и апликации од C диск да ги префрлам на D диск (бидејќи C дискот ми е речиси полн а на D дискот имам слободен простор).
Ви благодарам
Ама тој сака да ослободи простор од ц значи десен клик на фајлот, cut i paste vo d diskot.1. Copy
2. Paste
За инсталирани програми, треба од почеток да ги инсталираш директ во D.