Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
19 јули 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
mi treba drajveri za grafichka " intel hd graphics 1000 gt1 " 32 biten windows 7

(od telefon pisuvam izvinete za podrskata) fala mnogu :icon_lol:

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Driver genious наоѓа секакви драјвери или наоѓа само за графичка ?

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Си имам еден проблем. На декстоп ми се појави еден фолдер, неам појма од каде и зошто. Името му е new folder.. сосема нормално, ама кој ќе пробам да го отворам ми излага ова : Untitled.png
* Ако пробам да го избришам ми излага ова : Untitled2.png Иако сум логиран како админ.. нема ни друг ацц всушност на компјутеров ;
* А ако пробам да напраам нов фолдер ми излага следново : Untitled3.png

ЧАРЕ ?!
Фала однапред
P.S. Пробав преку ЦМД ( ран ас админ ) да го избришам фолдерот, и тамо ми излага access denied.

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Ова ти е вирус со фолдерот вака и мене ми правеше еден фолдер ,а за чаре најди некој анти вирус и би требало да го избрише ,мене кога ми се направи ова ја го форматирав тогаш ми беше фулл вируси компјутерот.
--- надополнето: 2 декември 2012 во 17:42 ---
Moже некој да ми каже како се правеше тоа со камерите во градовиве низ македонија што имаше опција да ги гледаш камерите низ плоштад ? :D

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Имам мал проблем :) кога сакам да префрлам нешто на усб ми пишува " The disk is write protected. Remove the write protection or use another disk. " Гледав на интернет неколку решенија, како на пример да се влезе во registry и да се смени бројката на 0 вo DWORD, со тоа не успеав да го оправам усб-то. Затоа некој нека ми помогне, некое друго решение.
Никој не знае...помош? :(

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Во registry можеш само уште поголем проблем да направиш или форматирај го USB-то ,или десен клик на USB-То/Properties/Tools/Defragment Now
Се надевам ова ќе ти помогне .;)

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Во registry можеш само уште поголем проблем да направиш или форматирај го USB-то ,или десен клик на USB-То/Properties/Tools/Defragment Now
Се надевам ова ќе ти помогне .;)
Не сака ни да се форматира, повторно ми појавува прозорче каде што кажува дека е write protected, а на defragment now стискам и ништо не се случува, воопшто не ми е јасно како дојде до ова? :(

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Или имаш вирус во USB-то или ти е заштитено со пасфорд друго незнам што да ти кажам , а како ти е заштитено со пасфорд и тоа неможам да го разберам да не си стававила ти пасфорд па да си го заборавила ? :confused:

Член од
26 мај 2009
Мислења
73
Поени од реакции
2
zdravo i izvenete na latinica so pisuvam ama od linux sum pusten i sum iznerviran :(
vcera otvoriv Task Manager i na greska odev end process na eden proces nz kako se vikase megutoa mi snema start menu i desktop ikonite vednas mislev deka mi zakocil pc i go iskluciv no koga se pak pustiv vidov deka se trajno iskluceni Pomos za da gi povratam ???

Член од
2 март 2011
Мислења
99
Поени од реакции
12
На скајпот ми се појави проблем кога му напраив update кога ке идам на адд контакт не ми дава ништо само се отвара ново прозорче со плава позадина и облаци нема ништо друго чаре ?

Член од
18 јуни 2008
Мислења
5
Поени од реакции
4
имам проблем со форматирање на Windows 7,ќе почне да се полни некаде до 30% и ќе ми покаже грешка,ми фалело некој дел вика и ќе се изгасне.Пробав со 3 различни цедиња 7ци,џабе иста прикажна а други windows-и прима

Решение?

Kajgana Shop

На врв Bottom