Тој што ти кажал така те излажал, и подобро ке ти работи на 7ца, ти чак имаш и драјвер за 7ца за 7300, што да кажат некој
И ја имам 512 рам.. а ко што знам минимумот беше 1гб,оптимал 2 гига..или не.Тој што ти кажал така те излажал, и подобро ке ти работи на 7ца, ти чак имаш и драјвер за 7ца за 7300, што да кажат некојшто возат 7ца на 512рам и графика која последен драјвер и е за под ХП
![]()
"wmpnetwk.exe" is a part of Windows Media Player, which is used to alert users when a new media device is found on the network. It also starts the Windows Media Player Network Sharing Service (NSS) and waits for notifications coming from that service.Имам еден процес, кој нон стоп се уклучува/исклучува(автоматски).
![]()
Што е ова? Има начин да го избришам од компјутерот? Пишував во search, ама не најде ништо.
Тој што ти кажал така те излажал, и подобро ке ти работи на 7ца, ти чак имаш и драјвер за 7ца за 7300, што да кажат некојшто возат 7ца на 512рам и графика која последен драјвер и е за под ХП
![]()
Minimum memorija za da ti dozvoli da instaliras 7ca(ultimate/home ili so sakas i so SP1 vgraden) bez nisto da menjas u instalaciskoto CD e 512mb, na youtube ima videa deka i na 256 ja stavaat ama treba hex editing za toa na 1fajl. Toa 1 so 2gb se rekomended od MS za normalna rabota.И ја имам 512 рам.. а ко што знам минимумот беше 1гб,оптимал 2 гига..или не.
Грешка си другар, абсолутен минимум за WIN7 1GB, брат ми има 800 мегабајти рам и WIN7, и ностоп ми се жали дека не му мрда пс то, бтњ другите компоненти му се "ок" dual core Athlon 4200+ & 8400GS графичка, така да само рамот е проблем.Тој што ти кажал така те излажал, и подобро ке ти работи на 7ца, ти чак имаш и драјвер за 7ца за 7300, што да кажат некојшто возат 7ца на 512рам и графика која последен драјвер и е за под ХП
![]()
Види пробај со ова pc inspector file recoveryдајте некој саглам асален програм ( не демо верзија ) за повраток на избришани слики клипови и останати фајлови од хард?
хитно ми е !!!
Незнам кој е најдобар ама јас го користам ESET smart security 4 и сум задоволен.Најдобар антивирус според вас ???
Некоја препорака...