- Член од
- 10 април 2012
- Мислења
- 7
- Поени од реакции
- 2
Првин здраво на сите форумери ме заинтригира форумов за интересните теми и решив да се придружам - ова оф топик , сеа он топик... вака сеа имам проблем со еден лаптоп, поконкретно со МСН месенџер односно ситуацијата е ваква ( не се работи за мој ноутбук туку за еден пријател ) има ставено камера на лаптопот и она све си работи ок, е сега работата е што ако почне video call после 5 минути разговарање автоматски му се прекинува врската се гаси од самото МСН и после пример пак стисне video call пак може, но после 5 минс негде пак му се гаси. Камерата е проверена све си е ок, звучни дривери ап ту дејт и мснто е деинсталирано па пак инсталирано. Ме интересира дали некој се соочил со овој проблем и нормално како го разрешил, јас мислам дека еден убав формат ке му реши се на другарот али еве да речеме тоа да е последна мерка, отворен сум за сугестии, а да и заборавив проверено е со хитман про - но морам да напоменам кога го поминав со хитман про имаше негде 90 вируси... али ги изчисти ( но останува можноста да си останала штетата - незнам ) друго, не сум проверил на скајп дали исти проблем ќе има - немав време за тоа :S ви благодарам однапред на сите