С
Спенсер
Гостин
Онборд е... Ставив 7мица,па да видиме како ќе се однесува... чисто информативно,таман се префрливпробај со друга графичка
Онборд е... Ставив 7мица,па да видиме како ќе се однесува... чисто информативно,таман се префрливпробај со друга графичка
Да да, зедов друга, 256ка АТI Radeon 9550 X1050, прошлата беше 128ца, половна зедов, АGP зошто такво е лежиштето, ми одвалуваа цени по продавнициве да паднеш на газ, во Риверсофт дури 8.000 ден. ми побараа за 256ка, хаха нема грешка, истиов ПЦ ќе го купам за 8.000 не па графичката. )))) Не ми треба нешто појако за компјутеров, поозбилните работи на лаптопот ги средувамМу дошол крајот ко така зеде друга?
--- надополнето: Jul 6, 2011 11:31 PM ---
и до Рам може да е и до напојување.....
Со здравје да си ја работиш, ахх тие по продавниците што се, компјутерот цел ако вреди 10.000 и ако бараш за некоја графичка посебно AGP има да се изгориш, затоа само половна AGP...Да да, зедов друга, 256ка АТI Radeon 9550 X1050, прошлата беше 128ца, половна зедов, АGP зошто такво е лежиштето, ми одвалуваа цени по продавнициве да паднеш на газ, во Риверсофт дури 8.000 ден. ми побараа за 256ка, хаха нема грешка, истиов ПЦ ќе го купам за 8.000 не па графичката. )))) Не ми треба нешто појако за компјутеров, поозбилните работи на лаптопот ги средувам
EASEUS Partition Master, или EASEUS Todo Backup.Као да си го клонирам хардот кој го користам без да го вадам? (на нетбук сум кој му треба многу одштрафување и кинење гаранции).
Пошо знам дека Norton Ghost не дава да клонираш хард/партиција во употреба (а мене баш тоа ми треба) или на некој начин да го поврзам со друг компјутер (цел нетбук, да не го вадам хардот) па да праам клон.
Any ideas?
Значи сакам клон, не бекап али ај, може имаат опција да не кењам.EASEUS Partition Master, или EASEUS Todo Backup.
може сакаш да додадеш македонска подршка на тастатура или да го направиш целиот оперативен систем на македонски ?Dali moze da se smeni jazik na operativen sistem na pc bez da se formatira?
p.s. izvinete za fontot-nemam na ovoj pc makedonski font
Cel operativen sistem da e na Angliski. Kaj naletav kaj se zapustiv na italijanski jazik.може сакаш да додадеш македонска подршка на тастатура или да го направиш целиот оперативен систем на македонски ?
http://forum.kajgana.com/threads/Ве-молам-користете-кирилица-кога-пишувате-на-форумов.27435/
а тогаш мора да го форматираш и да бараш англиска верзија на Windows , што windows имаш?Cel operativen sistem da e na Angliski. Kaj naletav kaj se zapustiv na italijanski jazik.
XP imam.....btw kako sto spomnav na italijanski mi e i nisto ne razbiram i ne mozam na makedonska poddrska da go napraamа тогаш мора да го форматираш и да бараш англиска верзија на Windows , што windows имаш?
Симни Everest home edition, отиди во делот за звучна картичка, таму ќе најдеш каков тип на звучна имаш и соодветно на тоа таков драјвер ќе бараш.ко ке пустам звицниците не ми иди звук ми рекоја дека немам некој драјвер дали знај некој од каде да го најдам тој драјвер ???