Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
имам голем проблем молам помош . Ми се појави нешто steak кеys или незнам како пишуваше и сега кога куцам со тастатурава ми свирка на секоја буква куќиштето и плус не ми дава да стиснам некоја буква два пати , морам да почекам 3-4 секунди па после да стиснам .
Ве молам да ми погнете !!!!

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
имам голем проблем молам помош . Ми се појави нешто steak кеys или незнам како пишуваше и сега кога куцам со тастатурава ми свирка на секоја буква куќиштето и плус не ми дава да стиснам некоја буква два пати , морам да почекам 3-4 секунди па после да стиснам .
Ве молам да ми погнете !!!!
Овде имаш начини за исклучување на Sticky Keys.... не е тоа голем проблем :smir:

Член од
23 јануари 2011
Мислења
13
Поени од реакции
0
sp3 na 256 ram ne nu odgovara stavi mu sp2 i ke nemas problemi

--- надополнето ---

Имам проблем, само што пробав да форматирам пц на еден комшија но не успеав. Значи се добро си оди, се инсталира windows xp sp3 и кога ке се инсталира целосно, кога треба да ми се вклучи се рестартира. Пробав 3 пати пак не сака, до цд-то неке да е бидејќи сум инсталирал со него многу пати а и цдромот работи. Прво се сомневав во хардвер, но успеав кубунту да инсталирам и се нормално функционира освен што ужасно кочи ама со оглед дека пц-то има 256 рам до тоа ке е. Што би можело да биде проблемот?
sp3 na 256 ram ne nu odgovara stavi mu sp2 i ke nemas problemi

C

cige

Гостин
Како прво остај што кажува тоа :
Нема врска со ХДД туку со сата контролерот на матичната плоча.
Според матичната плоча ќе одиш на support страната на фирмата и таму имаш Сата драјвери. Најчесто иде преку флопи но ако немаш уред за флопи на компјутерот ќе ти кажам како да ги направиш цд со интегрирани сата драјвери од XP.

ПС: Имајќи предвид дека пц то не ти работи ќе ти треба друг компјутер за да го направиш цд то..но најверојатно тоа веќе го имаш чим пишуваш на форумот.
Foxconn INT 831

Член од
3 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
pravam sajt so web site builder i mi pisi java script jaxaxax....neso taka could not be included???
so e problemot dali neso neubo sum stavil na webot i sea nemom da otvoram text da pisam ili templejtot zeza neso???
ako znae nekoj neka pomogni...pozdrav

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
не...видов случајно да не сум стегнала ,,mute"...али не е до тоа:icon_conf
На youtube немаш глас така? Избриши ја сета историја, сите cookies на пребарувачот па тогаш би требало да се реши проблемот. :)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
^
Или реинсталирај ги драјверите за звучната

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
не сум пробала..може да ми дадеш линк за новата верзија флеш?
Епа ти го кажав решението еднаш ам не си видела изгледа. Познат проблем е ова.
Ај вака. Симни го ова FixNoFlashSound.reg и кликни два пати па Yes и OK.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ме интересира дали има шанси (и ако да, тогаш како) да ја користам miniDV камерата како web камера или едноставно дали можам да ја користам за да снимам видео кое директно ќе се зачувува во PC?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дечки. дајте бе некое програмче со се крак или сериал шо пребарува дупликат фајлови по компиутеров. очајно ми треба - на гугл се се тријал верзија !!!!!!

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
дечки. дајте бе некое програмче со се крак или сериал шо пребарува дупликат фајлови по компиутеров. очајно ми треба - на гугл се се тријал верзија !!!!!!
Овде и надолу скролај...позз:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom