Помош, софтверски проблеми и совети

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ми се активира на 7 цава она The copy of windows is not genuine. Дали може да се тргне некако, мислам дека на xp имаше една програма со која можеше да се тргне, дали има за 7 и како да го тргнам?

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Ми се активира на 7 цава она The copy of windows is not genuine. Дали може да се тргне некако, мислам дека на xp имаше една програма со која можеше да се тргне, дали има за 7 и како да го тргнам?
имаш пп

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Ако ти прави проблем и на Винампот и на Медија плеерот тогаш можеби е проблемот до драјверите од звучната карта, реинсталирај ги и пробај пак, ако нејќе кажи да бараме друго чаре.
п.с. пастирај што точно пишува :)
пишува вака : Script Failure. Press Left mouse button to continue. Guru Meditation #001C.003803C7.3 Null object called
../Big Bento/scripts/mainmenu.maki

имам и слика но не се става незнам што му е.. иначе користам видоус 7 и незнам баш што да му правам на звучните драјвери.. дека не сум многу навикната на седмицава.. ај хелп ако не ти е тешко позз

mikki

FeRRuM
Член од
15 мај 2009
Мислења
74
Поени од реакции
0
moze nekoj da mi kaze sto programa mi treba i kako da snimam nesto sto go rabotam na kom kako video pls..

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Имам проблем со другото ПЦ. Секоја конекција е блокирана од не знам што. Хамачи, Мрежната картица е блокирана, дури и некој си вграден инфраред.
Кај сите овие има знакче Жолт триаголник со извичник во Device Manager, и не може да се влезе на Интернет. Скенирав ПЦ-во и најде некој си вирус со Microsoft Security Essentials, и ваљда го избриша,
поше веќе не го наоѓа ниту во нормал ниту во сејф мод. Тројанче беше вирусчето. Некој лек, освен формат? Вака е од петокот.

И firewall-от е блокиран, не може да се вклучи.

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Имам проблем со другото ПЦ. Секоја конекција е блокирана од не знам што. Хамачи, Мрежната картица е блокирана, дури и некој си вграден инфраред.
Кај сите овие има знакче Жолт триаголник со извичник во Device Manager, и не може да се влезе на Интернет. Скенирав ПЦ-во и најде некој си вирус со Microsoft Security Essentials, и ваљда го избриша,
поше веќе не го наоѓа ниту во нормал ниту во сејф мод. Тројанче беше вирусчето. Некој лек, освен формат? Вака е од петокот.

И firewall-от е блокиран, не може да се вклучи.
Инсталирај SpyHunter и избриши вируси, инсталирај Runscanner и сите црвени процеси исклучи ги или напрај restore на windows.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Инсталирај SpyHunter и избриши вируси, инсталирај Runscanner и сите црвени процеси исклучи ги или напрај restore на windows.
Со System Restore, има интернет. Го вратив во четврток и имаше, се си беше ок. Со ранскенер, се што најде напраив Фикс. Со другото не пробав, пошо кога го симнав тука, автоматски антивирусов ми го делитна и се откажав од тоа. Иначе обично не сака да се направат конекциите. Како што кажав само со restore.

V

Viktor g

Гостин
дај кажете некој сагламен антивирус ама да не е нортон зш ми истече лиценцата имав е сет ама нефункционира добро сега користам некој AutorunRemover ама нз колку е ефикасен

T

Tetro

Гостин
дај кажете некој сагламен антивирус ама да не е нортон зш ми истече лиценцата имав е сет ама нефункционира добро сега користам некој AutorunRemover ама нз колку е ефикасен
Пробај avast, го користам веќе 6 години и сум презадоволен.

rosoner22

Milan sempre con te!!!!!!
Член од
12 март 2010
Мислења
108
Поени од реакции
12
Kaspersky Internet Security, Bit Defender Total Security....ама исто треба лиценца, од беслатни: Avast Free Antivirus, Microsoft Essential Security (ако имаш лиценциран Windows), Avira Personal...

Јас би ти го препорачал Kaspersky...има многу трајал ресетери ќе најдеш нешто, ако несакаш да плаќаш POzzzz

Kajgana Shop

На врв Bottom