Помош, софтверски проблеми и совети

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
па тоа што ти го дадов е :
Marvell Yukon 88E8001

:toe:
Simnav drajver za mreznata od eden sajt, eve sega sum na toj kompjuter. Staviv driver magician i sega mi treba Registration code. Da ne go ima nekoj slucajno, potrosen mi e transferot ke se iznacekam ako go simnuvam od torrent.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
направив и џабе ќе искл пц-то пак ќе укл. и пак треба нова конекција
Види мрежната да не ти е исклучена, евентуално некој вирус да не прави некои проблеми. Напрај му дефрагмент на С: и на регистрите:toe:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Види мрежната да не ти е исклучена, евентуално некој вирус да не прави некои проблеми. Напрај му дефрагмент на С: и на регистрите:toe:
не верувам дека се работи за некој вирус мое мислење е дека е до виндосот од кога го ставив овој виндоус хп блек ми прави ваков проблем

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
не верувам дека се работи за некој вирус мое мислење е дека е до виндосот од кога го ставив овој виндоус хп блек ми прави ваков проблем
Самиот си го лоцирал проблемот!

Бриши го тоа блекот, даркот, кристалот и уште се не какви верзии на виндовс хр има.......тури си нормален виндовс....

Ако толку сакаш да имаш таков изменет виндовс....препорака..направи си свој виндовс хр со nLite....

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Што ти е интересен тој блек виндовс не ми е јасно:nesvest: инсталирај си нормален и потоа уредувај го со скинови, теми итн.:toe:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
ne mi e interesen black samo sakav da go probam :kesa: sega ke si stavam normalen windows :toe: i fala :smir:

krume1995

Гејмер
Член од
2 декември 2008
Мислења
308
Поени од реакции
13
Ако ова ти се изгубило со ставањето на новиот скин/тема, тогаш до него е :toe:

Пробај само стисни ALT види дали ќе се покаже менито горе со File, Edit... ако не, друга тема.
Koga ja staiv temata ne bese taka tuku mi se desi neso odednas i mi go snema toa...

sory za latinica ne sum doma tuka nema podrska

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Кога отварам некое видео на јутуб, треба едно 5-10 минути додека да почне истото. Се врти само она кругчето во средина (play е оневозможено) и наеднаш целото видео се полни. Користев флеш плеер 10, го реинсталирав - ништо не помогна. Ставив постара верзија (9ка), бришев cookies, temp files (со ccleaner & TuneUp Utilities 2008) и тоа не помогна. Инаку, вака е на сите пребарувачи кои ги имам инсталирано (Firefox 3.5, Safari 4, Opera 9). Any1 ?

Z

ZeroStyle

Гостин
Ај ако може некој да ми каже ама итно е. Како да го стартувам пак explorer.exe. Го исклучив од процеси и сега ништо нема зошто дупеше нешто, а не смеам да го рестартирам или гасам компјутерот. :uvo:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ај ако може некој да ми каже ама итно е. Како да го стартувам пак explorer.exe. Го исклучив од процеси и сега ништо нема зошто дупеше нешто, а не смеам да го рестартирам или гасам компјутерот. :uvo:
CTRL+SHIFT+ESC file - new task и во run explorer.exe

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Значи овај компјутер ќе ме мрдне направо. Два пати го преинсталира до сега.Имам три партиции C D E. Е ја форнматира пред второто преинсталирање, а D сакав сега да го исформатирам но ми ја појави следнава порака

Тоа не е се. Не можам да ги отворам партициите со двоен клик, морам со десен клик и open. кога одам десен клик наместо Open прва команда ми е autoplay :S.

Плус тоа и task managerot не работи, а кога пробав да инсталирам Nod 32 i Avira ми се појавија следниве пораки

Кажувајте што да правам нек иде у ку*ац више.

Едит: Успеав да ставам авира

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Jordan Rudess
Вирус е, јасно е тоа. И тој има ставено autorun.inf на сите партиции. И успешно блокира инсталација на (некои) антивируси.
Пробај да инсталираш нортон 2009
Ако не работи, тогаш пробај да инсталираш од Safe Mode
И во Safe Mode не ги отворај партициите со двоек клик туку прво кликни на Folders, и отворај ги во листата што ќе се отвори лево.

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Го средив тоа.Инсталирав авира некако. Сега уште task manager остана. Кога го палам компјутерот ми се појавува оваа порака

Истата порака се јавува и кога сакам да вклучам task manager.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ај форматирај си со квалитетен Windows овој е некој срање ,или па имаш некој spyware закачено или нешто слично :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom