Помош, софтверски проблеми и совети

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Го средив тоа.Инсталирав авира некако. Сега уште task manager остана. Кога го палам компјутерот ми се појавува оваа порака

Истата порака се јавува и кога сакам да вклучам task manager.
Вико ај за Таск Менаџер напрај овој:

Код:
  [FONT=&quot]Start па Run и внеси regedit и најди го

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer

И избриши го сино обоениот фајл именуван "Notaskmanager" и после рестартирај го компјутерот.

[/FONT]

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Ај форматирај си со квалитетен Windows овој е некој срање ,или па имаш некој spyware закачено или нешто слично :tapp:
Вико ај за Таск Менаџер напрај овој:

Код:
  [FONT=&quot]Start па Run и внеси regedit и најди го

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer

И избриши го сино обоениот фајл именуван "Notaskmanager" и после рестартирај го компјутерот.

[/FONT]
Дарк не е до виндовсот, го имам инсталирано кај мене и на повеќе други компјутери. А Ице кога regedit во Run ми се појавува истата порака. :tapp:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Дарк не е до виндовсот, го имам инсталирано кај мене и на повеќе други компјутери. А Ице кога regedit во Run ми се појавува истата порака. :tapp:
Симни си нов Виндоус изрежај си го и после форматирај го овој што го имаш изгледа не ти го бива:toe:

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Ова ти е некој Amvo, Avpo, Kavo... или некој таков сличен вирус, пробај да ги избришеш овие 3 вида на вируси и ако случајно најдеш уште некој од таков тип... и види што и како ќе биде, ама мислам дека би требали да се среди проблемот.

Иначе ако е тазе форматиран компјутерот би ти препорачал уште еден формат да му направиш дека ептен невкусно е новоформатиран компјутер да го чистиш од вируси :nesum:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Дали мене така ми се чини или Windows Live Messenger 2009, при муабетење зема повеќе сообраќај од претходните верзии?

С

Спенсер

Гостин
Значи овај компјутер ќе ме мрдне направо. Два пати го преинсталира до сега.Имам три партиции C D E. Е ја форнматира пред второто преинсталирање, а D сакав сега да го исформатирам но ми ја појави следнава порака
избриши ги сите партиции... 3те избриши ги, и наново направи 3 нови,и инсталирај го виндоусот... пошто тоа е вирус некој гарант... вака најбрзо ке го решиш проблемот..

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Ова ти е некој Amvo, Avpo, Kavo... или некој таков сличен вирус, пробај да ги избришеш овие 3 вида на вируси и ако случајно најдеш уште некој од таков тип... и види што и како ќе биде, ама мислам дека би требали да се среди проблемот.

Иначе ако е тазе форматиран компјутерот би ти препорачал уште еден формат да му направиш дека ептен невкусно е новоформатиран компјутер да го чистиш од вируси :nesum:
избриши ги сите партиции... 3те избриши ги, и наново направи 3 нови,и инсталирај го виндоусот... пошто тоа е вирус некој гарант... вака најбрзо ке го решиш проблемот..
Така и ке направам. Фала на советите :smir:

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Појма немав каде да го поставам прашањето, па ако не е за тука преместете го. Ме интересира колку е добра марката Zennox? Поточно ме интересира што мислите за овој модел на дигитална камера http://www.topshop.com.mk/index.asp?tn=productview&pid=64072 :helou:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Па за тие пари е супер 7000 денари за ваква камера е бомбона

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Појма немав каде да го поставам прашањето, па ако не е за тука преместете го. Ме интересира колку е добра марката Zennox? Поточно ме интересира што мислите за овој модел на дигитална камера http://www.topshop.com.mk/index.asp?tn=productview&pid=64072 :helou:

и јас го посатавав ова прашање на форумов пред 6 месеци и немав некој конкретен одговор....за тие пари е џабе, но јас не ја порачав. Сепак топ-шоп, кинеско ѓубре веројатно некое!!!

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
и јас го посатавав ова прашање на форумов пред 6 месеци и немав некој конкретен одговор....за тие пари е џабе, но јас не ја порачав. Сепак топ-шоп, кинеско ѓубре веројатно некое!!!
Па денеска се е кинеско ај кажи нешто што не е кинеско

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Ок, а знае ли некој добра камера што има и ноќно снимање и има можност за сликање, а да не биде многу скапичка:smir:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Вака .. имам еден лаптоп ..при секое вклучување таман кога ќе се појави тоа welcome само што ќе се логирам ..автоматски за некоја секунда си праи самото лог офф ..па се враќам на тоа велком .и така бесконечно .. пробав и преку администратор да влезам ..пак несака ..лог офф одма прави .. за преинсталација не станува збор пошто и Ц и Д се полни ..80 гига вкупно.. а работите внатре се ептен битни и не ми се брише ништо .. барем да ги изрежев некако .. пробав на повеќе начина да се логирам .. но секогаш .за секунда самото се одлогира ..
Има ли било каков начин за кој незнам ..или препорачајте некако ..како можам да влезам до податоците во лаптопот ... било која варијанта

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Вака .. имам еден лаптоп ..при секое вклучување таман кога ќе се појави тоа welcome само што ќе се логирам ..автоматски за некоја секунда си праи самото лог офф ..па се враќам на тоа велком .и така бесконечно .. пробав и преку администратор да влезам ..пак несака ..лог офф одма прави .. за преинсталација не станува збор пошто и Ц и Д се полни ..80 гига вкупно.. а работите внатре се ептен битни и не ми се брише ништо .. барем да ги изрежев некако .. пробав на повеќе начина да се логирам .. но секогаш .за секунда самото се одлогира ..
Има ли било каков начин за кој незнам ..или препорачајте некако ..како можам да влезам до податоците во лаптопот ... било која варијанта
f8
Safe mode или Last known good configuration

Kajgana Shop

На врв Bottom