- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Може да е до слаба графичка картица или екранот нешто.
Многу ти е слаб компјутерот.Инсталирав Windows7 и кога имам неколку работи пуштено одеднаш и сакам да се префрлам на друг прозор ми се појавува црн екран и после се пушта. Не е секогаш вака ама се случува и неколку пати едно по друго да ми се појави црн екран за да се пушти прозорецот. Има ли чаре за ова?
![]()
Не мора баш назад на ХР, ама не го оптеретувај многу 7цава, ептен слаб процесор имаш и малку рам.Назад на XP a? :nesum::nesum:
Фала ви :smir::smir::smir:
Претпоставувам дека е купена една од поефтините офис конфигурации и бидејки не е наведена графичка картица за затемнувањето на екранот најверојатно е крив слабиот вграден графички чип.....Не мора баш назад на ХР, ама не го оптеретувај многу 7цава, ептен слаб процесор имаш и малку рам.
Има повеќе виндовси.....пиши кој го користиш....па некој ќе ти даде линк за проблемот.Имам потреба да го апдејтирам месенџерот, ама виндоусот не ми е лиценциран. Ми излегува на секој сат нешто дека треба да го лиценцирам, ама сум слушнал дека сега излегувал црн екран ако симнам нешто од мајкрософт. Чаре?![]()
Ај пробај преку Revo Uninstaller дали ќе ти го покаже. Ако ри го таму покаже бриши го од таму и инсталирај пак. Ако не ти го најде пиши пак, па ќе тражиме друго чаре.. за зеленко се работи :helou:кога сакам да го инсталирам мсн-то ми се појавува ова
![]()
одам после у римув програм таму нема никакво мсн инсталирано. што му е мајката ја жими се не знам. Ај ако можете неш да ми средите ај плс
давам зеленко!!!:pos2:
хаахха јеботе шо е тоа па сеа дај ми директен линк нешо не знам...Ај пробај преку Revo Uninstaller дали ќе ти го покаже. Ако ри го таму покаже бриши го од таму и инсталирај пак. Ако не ти го најде пиши пак, па ќе тражиме друго чаре.. за зеленко се работи :helou: