Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Може да е до слаба графичка картица или екранот нешто.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Инсталирав Windows7 и кога имам неколку работи пуштено одеднаш и сакам да се префрлам на друг прозор ми се појавува црн екран и после се пушта. Не е секогаш вака ама се случува и неколку пати едно по друго да ми се појави црн екран за да се пушти прозорецот. Има ли чаре за ова?
Многу ти е слаб компјутерот.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Назад на XP a? :nesum::nesum:

Фала ви :smir::smir::smir:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Напишано од Зајче
Инсталирав Windows7 и кога имам неколку работи пуштено одеднаш и сакам да се префрлам на друг прозор ми се појавува црн екран и после се пушта. Не е секогаш вака ама се случува и неколку пати едно по друго да ми се појави црн екран за да се пушти прозорецот. Има ли чаре за ова?
Не мора баш назад на ХР, ама не го оптеретувај многу 7цава, ептен слаб процесор имаш и малку рам.
Претпоставувам дека е купена една од поефтините офис конфигурации и бидејки не е наведена графичка картица за затемнувањето на екранот најверојатно е крив слабиот вграден графички чип.....
.....купи си некоја ефтина нвидиа 8400

celeron 420, 430, 44О ...нека не те лаже она 1.6, 1.8, 2.0 гхз.....не се толку слаби процесори

нив сите целерони од постарата генерација што се и до 3 гхз а и пентиум четворките вода може да им носат.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Имам потреба да го апдејтирам месенџерот, ама виндоусот не ми е лиценциран. Ми излегува на секој сат нешто дека треба да го лиценцирам, ама сум слушнал дека сега излегувал црн екран ако симнам нешто од мајкрософт. Чаре? :toe:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Имам потреба да го апдејтирам месенџерот, ама виндоусот не ми е лиценциран. Ми излегува на секој сат нешто дека треба да го лиценцирам, ама сум слушнал дека сега излегувал црн екран ако симнам нешто од мајкрософт. Чаре? :toe:
Има повеќе виндовси.....пиши кој го користиш....па некој ќе ти даде линк за проблемот.

Член од
9 ноември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Деновиве пробав да инсталирам windows 7,но при секој обид ми јавува death screen.
[/url][/IMG]

M

Mario Gómez

Гостин
Шо се деси со компјутеров?:nesum:

Го вклучувам, ми вика нешо вирус, ја избришав тоа проблематичниот фајл и сеа кога го пуштам празен е, ништо нема освен мозила, беаршер, скајп , никаков документ.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
кога сакам да го инсталирам мсн-то ми се појавува ова

одам после у римув програм таму нема никакво мсн инсталирано. што му е мајката ја жими се не знам. Ај ако можете неш да ми средите ај плс:pipi:
давам зеленко!!!:pos2:

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
кога сакам да го инсталирам мсн-то ми се појавува ова

одам после у римув програм таму нема никакво мсн инсталирано. што му е мајката ја жими се не знам. Ај ако можете неш да ми средите ај плс:pipi:
давам зеленко!!!:pos2:
Ај пробај преку Revo Uninstaller дали ќе ти го покаже. Ако ри го таму покаже бриши го од таму и инсталирај пак. Ако не ти го најде пиши пак, па ќе тражиме друго чаре.. за зеленко се работи :helou:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ај пробај преку Revo Uninstaller дали ќе ти го покаже. Ако ри го таму покаже бриши го од таму и инсталирај пак. Ако не ти го најде пиши пак, па ќе тражиме друго чаре.. за зеленко се работи :helou:
хаахха јеботе шо е тоа па сеа дај ми директен линк нешо не знам...

Kajgana Shop

На врв Bottom