Помош, софтверски проблеми и совети

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.763
Поени од реакции
27.847
Може ли да се направи со MSI Afterburner, освен што ќе ми покажува горе колку има gpu/cpu искористеност и фрејмрејт, после играта да ми покаже просек на фрејмрејт/искористеност?

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
Може ли да се направи со MSI Afterburner, освен што ќе ми покажува горе колку има gpu/cpu искористеност и фрејмрејт, после играта да ми покаже просек на фрејмрејт/искористеност?
не бива таа работа

Член од
12 август 2016
Мислења
5
Поени од реакции
0
ПОМОШ!
Се обидувам да направам BURN на DVD - R Princo цел ден!
Правам сѐ што сум правела и со Windows 7, но сега на Windows 10 никако да ми успее. Покажува дека успешно е снимено, но потоа кога сакам да го употребам не се приклучува, само врти, зуи и ништо.
Google не успеа да ми помогне... ќе има ли некој добар да ми каже како да го решам проблемов? :(

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
ПОМОШ!
Се обидувам да направам BURN на DVD - R Princo цел ден!
Правам сѐ што сум правела и со Windows 7, но сега на Windows 10 никако да ми успее. Покажува дека успешно е снимено, но потоа кога сакам да го употребам не се приклучува, само врти, зуи и ништо.
Google не успеа да ми помогне... ќе има ли некој добар да ми каже како да го решам проблемов? :(
да пробаш некој софтвер за режење како на пример https://cdburnerxp.se/en/home
http://www.burnaware.com

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
Ќе се обидам, само може да ми кажеш кој од овие поддржува режење на видеа?
DVD-Video формат или посебни видео фајлови divx,x264 итн?
мислам дека и двата подржуваат се, ако се посебни фајлови тоа е се снима како дата ДВД/ЦД.

Член од
12 август 2016
Мислења
5
Поени од реакции
0
мислам дека и двата подржуваат се, ако се посебни фајлови тоа е се снима како дата ДВД/ЦД.
Посебни видео фајлови. Филмови.
Го симнав CDBurnerXP, и се надевам дека ќе се среди.
Ти благодарам...[DOUBLEPOST=1471042715][/DOUBLEPOST]
Повторно јас.
Ја инсталирав нели прогамава, изрежав едно цд... и повторно истиот проблем. Верификацијата на цд-то застанува на 0% и не се комплетира. Еве веќе 12то како уништувам (не е бројкава од памет ставена колку да се каже некаква хипербола :) )

Последно уредено:
Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
Посебни видео фајлови. Филмови.
Го симнав CDBurnerXP, и се надевам дека ќе се среди.
Ти благодарам...[DOUBLEPOST=1471042715][/DOUBLEPOST]
Повторно јас.
Ја инсталирав нели прогамава, изрежав едно цд... и повторно истиот проблем. Верификацијата на цд-то застанува на 0% и не се комплетира. Еве веќе 12то како уништувам (не е бројкава од памет ставена колку да се каже некаква хипербола :) )
сигурно исправен ти е тебе двд режачот? пробај да отвориш некое старо двд.
а на какви дискови пробуваш да режиш, ги имаш претходно користено тие? можеби твојот двд режач не реже добро на такви дискови.

Член од
12 август 2016
Мислења
5
Поени од реакции
0
сигурно исправен ти е тебе двд режачот? пробај да отвориш некое старо двд.
а на какви дискови пробуваш да режиш, ги имаш претходно користено тие? можеби твојот двд режач не реже добро на такви дискови.
Да, исправен е. Цел живот ги користам овие - откако знам за себе :) Princo DVD-R...

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
Да, исправен е. Цел живот ги користам овие - откако знам за себе :) Princo DVD-R...
а двд-то дали е воопшто режено, ако погледнеш од долната страна под агол се познава до каде и дали е снимано посебно ако не е до крај снимано.
првпат режиш на windows 10, претходно на windows 7 немаше никакви проблеми?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
19.025
Поени од реакции
23.259
Имам проблем со видеата на било кој сајт не ги отвара односно видеото е целосно црно нема ништо на него само црна коцка,а на јутуб си пушта ?Од вчера ми е тој проблем,.

Да не е од тоа што го апдејтирав виндоусот со тоа аниверсари апдејт?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.763
Поени од реакции
27.847
Имам проблем со видеата на било кој сајт не ги отвара односно видеото е целосно црно нема ништо на него само црна коцка,а на јутуб си пушта ?Од вчера ми е тој проблем,.

Да не е од тоа што го апдејтирав виндоусот со тоа аниверсари апдејт?
Google Chrome? Јебига.
На Кајгана пријавија корисници ваков проблем ама ти сега викаш на сите страни :O

Kajgana Shop

На врв Bottom