Messanger
Аскер
- Член од
- 15 октомври 2011
- Мислења
- 380
- Поени од реакции
- 344
Standarden set folderi za sekoj user vo Windows 7.Ne brisi.Што се овие и како да ги избршам трајно. Се појавуваат на многу места во различи фолдер со различна содржина. Скенрирав за од вируси-нема?
Ако има туторијал од јутуб за ова пратете, не знам во што е проблемот и каде да барам решение.
Прегледај го приврзокот 132212
Фала многу, ок е сега. Ќе ги послушам советите од погоре. ПоздравControl Panel > Appearance and Personalization > Folder Options > Click the View tab > Under Advanced settings, click Show hidden files and folders. Епа отштиклирај го тоа.
Уствари само тоа ти било. Ама како и да е исчисти си го малце компјутерот онака да се пимпне малцеФала многу, ок е сега. Ќе ги послушам советите од погоре. Поздрав
проба друга верзија на драјверот да ставиш?Имам ASUS ROG GL552JX и имам проблем со тачпадот. Не ми работи ништо од тие multi finger gestures, во ASUS Smart Gesture се е наместено, инсталирав последни драјвери и пак не сака.
Некој со сличен проблем да го средам дека кога го користам без маус стварно нервира дека не можеш да скролаш со тачпадот па мора со стрелките,
Ова евентуално може да ти помогне http://findandmount.com/Проблем со HDD
Инсталирав update драјвери за графичката и при обид да го отворам NVIDIA Control Panel ми појави Blue Screen Of Death, откако го рестартирав ком откако се подигна ми снема две партиции, хард дискот ми беше поделен на 3 партиции од едната C со Win7 и уште две за користење.
Е сега C ја има се подига се тоа ама овие останатите две ги нема.
Во Disk Managment хард дискот го појавува како на два дела од кој едниот е C и останатио дел кака Free space односно како неискористен простор со можност за креирање на нова партиција од истиот.
Дали некој знае како би можел да се врати на старите партиции зошто ако креирам сега нова наверојатно ќе биде се избришано од податоците што беа на истата, ако веќе истите не се избришани.
Нема System Restore ми беше изгасната таа опција, некоја др идеја ?
Koj Windows? Што преинсталираше? Кога ти се јавува тоа 0xc000007b? Во сред игра? Кога боусаш?......Цел живот сум во проблеми со компјутери... си беше нормално си играв игри и ваљда нешто чепнав, и почна да ми се појавува тоа срањето 0xc000007b .. го пребрнав интернетот , правев многу работи како шо има дадено , не сака и не сака -_- .. симнував повторно моа Visual C++ , Framewrok, и мислам дека ги имам и пак небива.. си велам ај тоа system recovery да си го вратам како порано и тоа не бива.. some files are missng бла бла бла.. и сега барам чаре некој стварно ако има некое друго решение да пробаме..?
и реинстал удрив и пак несака.
поздрав и фала
Najlesno e da go testiras monitorot prvo.Ako ima nekoj laptop ili drug kompjuter vo blizina brcni go monitorot i vidi sto se desava.Decki imam problem so monitorot na pc, mi se pojavija tocki kako sneg vo razni boi i koga pravam refresh se zgolemuva nivniot broj i e nevozmozno da se raboti, ako moze da me upatite sto prvo da prevzemam do grafickata il e problemot ili do monitorot, pozdrav