Помош, софтверски проблеми и совети

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Како може да направам да не ми стигаат овие спам пораки на меил?? Дневно ми стигаат по 10 просечно. Отворив еднаш видов дека сеглупости, веројатно вируси и веќе не отварам само бришам, ама многу се иритирачки!!! Погледнете:

Едит: Со исклучок на онаа од inter.it за која знам дека не е спам:smir:
ке ти идат такви работи твојот Email на разни не проверени страни си го пишувал така да само ке си бришеш

Bobson

Seek & Destroy
Член од
22 февруари 2008
Мислења
274
Поени од реакции
41
@Jordan Rudess
Не сум го користел, ама искуството ми кажува подалеку од вакви верзии, нема ништо плус освен што со инсталацијата има некој нестандардни работи од кој повеќето нема ни да ти текне да ги пуштиш, а ова темава нека не те лаже секое XP можеш да го направиш вака за 3 минути.

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
што курац може да му е овој

има 80 гига слободни у С, и 2 гига рам..

@Jordan Rudess
Не сум го користел, ама искуството ми кажува подалеку од вакви верзии, нема ништо плус освен што со инсталацијата има некој нестандардни работи од кој повеќето нема ни да ти текне да ги пуштиш, а ова темава нека не те лаже секое XP можеш да го направиш вака за 3 минути.
па имам слуишнато некои позитивни работи за black edition на виндовс, не ми е ни најмалку за темата..

Bobson

Seek & Destroy
Член од
22 февруари 2008
Мислења
274
Поени од реакции
41
што курац може да му е овој

има 80 гига слободни у С, и 2 гига рам..
ај види у таск менаџер колку меморија имаш слободно

па имам слуишнато некои позитивни работи за black edition на виндовс, не ми е ни најмалку за темата..
Ок, како што кажав овој не сум го користел, но сум користел слични кој не се покажале како што треба.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462

шо е работава и јес и но да стиснам не се гаси ???

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
да не имаш инсталирано кантер или маме 32 ??
Не...:toe:

Си чепкал во сетинзите на графичката нешто...

Од кога ти прави вака, на што ти прави вака и што си направил пред да ти прави вака?
Па не бев дома ,и кога се вратив беше веќе вака..

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Зошто кога симнувам некоја слика, и наместо да е друга таму сликата еве каква е ..
и треба да одам Open with и таму една програма и дури тогаш ке ми се појава..
како да средам?

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Не...:toe:

Па не бев дома ,и кога се вратив беше веќе вака..
Скенирај со антивирус, колку сум запознаен тоа ти е вирус, или најпаметно со system restore врати го компјутерот неколку дена назад.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Зошто кога симнувам некоја слика, и наместо да е друга таму сликата еве каква е ..
и треба да одам Open with и таму една програма и дури тогаш ке ми се појава..
како да средам?
Каква е?

Пробај оди Open (или ако имаш, Open With...), одбери си ја програмата, штиклирај доле секогаш да отвара со таа програма и ајт.

Kajgana Shop

На врв Bottom