Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Б

Бат Елохим

Гостин
За Trojan.Brisv.A не најдов ништо, најдов за Trojan.Brisv.A!inf

Trojan.Brisv.A!inf details:
Threat type:
Trojan horse
Threat version: 2009
Risk: Extremely high
Country of origin: Russia

Ако е Trojan.Brisv.A.inf тука имаш повеќе за него.
sredeno. фала многу. симантек римувал тул си симнав. ваљда го избриша мадерфакерот :tv: оти скенирав, и веќе го нема...

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
Update на мојот проблем:Во safe mode не дава никаков проблем,System restore пробав ама не се отвара незнам зашто:toe:, а аце_елемент не најдов друга рам меморија за да пробам друго чаре? или да реинсталирам windows?:nesum:

more covek te gledam se macis ako ne e hardverski problem resenieto sigurno ke go najdes so format, ali probaj kako sto ti pisav veruvaj eset e bolje od kasperskiot

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
more covek te gledam se macis ako ne e hardevrski problem resenieto sigurno ke go najdes so format, ali probaj kako sto ti pisav veruvaj eset e bolje od kasperskiot
Абе беше до формат немаше да прашувам тука ке си направев и готово гледам што можам да направам ако не накрај ке правам формат ако не ми останува ништо друго.:helou:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
togas napravi kako sto ti rekov simni si od oficijalnata strana udri mu update i posle scan ako ne tvoe si e golem si si znajs poz

McMurphy

натчовек
Член од
14 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
33
кога пробувам да бутирам од хр цд ми излегува code 5 can not boot from cd,
гуглав и најдов дека грешката е до цд то или до цд ромот па пишува да се смени кабел од матичната до цд ром или втора алтернатива со друго цд јас пробав со 3 различни цд а, и пак ист проблем.Доколку некој знае решение и го имал истиот проблем нека постира.
п.с. пишува дека може дека може да е и до биосот и треба да се инсталира нов биос, но јас не знам ништо од инсталација на биос па...

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Можеби малце сум оф топик но овде мислам дека е најдобро да прашам.
Имам проблем со една инсталација AVIcodec_1.2_b113 ја слегнав нешто ми требаше за еден филм,но ни се брише ни се отвара.Го изгасив анти вирусот да видам дали е до него не е до тоа.ПОМОШ!!!

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
незнам што е финтава...сакам да инсталирам аутороуте, го иам на цд, и коа доаѓа инсталационото, коа се бира локација да се инсталира, ми вика: "the instation cannot continue. Log as an administrator or contact your system administrator".
Значи, computer administator сум, знае некој зашто вака прави... ?плс хелп

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
незнам што е финтава...сакам да инсталирам аутороуте, го иам на цд, и коа доаѓа инсталационото, коа се бира локација да се инсталира, ми вика: "the instation cannot continue. Log as an administrator or contact your system administrator".
Значи, computer administator сум, знае некој зашто вака прави... ?плс хелп

Во виндовсот имаш еден прикриен акаунт administrator кој по потреба се активира.

1. Да пробаш .......отвори го цедето преку мој компјутер, па десен клик на извршната инсталациона датотека и од менито да избереш run as administrator.
2. Можда е заебано цедето

bubax_emir

чаирчанче
Член од
12 ноември 2008
Мислења
300
Поени од реакции
8
@ Можеби малце сум оф топик но овде мислам дека е најдобро да прашам.
Имам проблем со една инсталација AVIcodec_1.2_b113 ја слегнав нешто ми требаше за еден филм,но ни се брише ни се отвара.Го изгасив анти вирусот да видам дали е до него не е до тоа.ПОМОШ!!!

restart PC i Odma uninstal probaj taka.?
ako nejke ke najdeme dr nacin :)

Член од
12 ноември 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
Decki imam eden problem so pc to , instalirav vtor operativen sistem , no ne mozev da go sredam pa go formatifav hard diskot kade sto bese instaliran vtoriot operativen sistem , no uste pri uklucuvanje na pc to mi dava da odberam koj operativen sistem da go koristam ??? ako znae nekoj nesto neka pisi . tnx:tapp:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Другари :helou: имам проблем со програмот Total Video Converter на платформа Vista x64.
- Ми бара Flash.ocx ?
По мое инсталирав flash player 9 и 10. И пак ништо.
-- Еве слика од проблемот:

Attachments

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Другари :helou: имам проблем со програмот Total Video Converter на платформа Vista x64.
- Ми бара Flash.ocx ?
По мое инсталирав flash player 9 и 10. И пак ништо.
-- Еве слика од проблемот:
Друже убаво ти пишува дека не е копитабилно со Vista 64 bit таму ти пишува 86x тоа ти 32 bit барај за 64 битна верзија,ти имаш 64 bit Vista како што пиша

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Имам некој проблем незнам што се случува...Идам на Show hidden files и не ми ги дава...И коа ќе влезам пак таму селектрирано е Do not show hidden files...А итно ми требаат чат логовите шо ми беа хајден...:vozbud:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom