Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Избриши ја Firefox преку Revo Uninstaller, и после симни си ја или 3.0.10 од официјалната страна или најноваа 3.5 Beta 4 ама од www.filehippo.com
Ја користам 3.0.10. И сега Корун да те прашам ако инсталирам 3.5 Beta 4 дали ќе ми се избришат сите Bookmarks и Addons!?!?!?!?!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Другари вака сега...имам една фрка....мсн-то ми е избришано,а не сака да се инсталира друго бидејки не било скрос избришано ми кажува,а го нема во Remove programs!!!!Избришано е и од Program files!!!Дај кажете лек,жити се......однапред балгодарам....

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Другари вака сега...имам една фрка....мсн-то ми е избришано,а не сака да се инсталира друго бидејки не било скрос избришано ми кажува,а го нема во Remove programs!!!!Избришано е и од Program files!!!Дај кажете лек,жити се......однапред балгодарам....
Избриши го со Revo Uninstaler!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Со Рево и не симнувај бета верзии :helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Аха....фала другари за ова,ке го решам проблемот.:smir:

Туку,ве молам сега,ако има некој да ми даде клуч за SRS AUDIO SANDBOX....пак фала..

Може на ПП да ми пратите..:smir:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Избриши ја Firefox преку Revo Uninstaller, и после симни си ја или 3.0.10 од официјалната страна или најноваа 3.5 Beta 4 ама од www.filehippo.com
Ја избришав со Revo Uninstaller и ја снимав болдираната Mozila и сега е Ок на сите страни.
Инаку што е тоа баг ?
За Ice Hendrix: Мислам кога ја бришеш старата верзија на Mozila те прашува што да се брише заедно со него а што да остане но не сума баш сигурен за тоа Bookmarks :icon_roll

Г

Грејвдигер

Гостин
@m.marko21
Баг ти е некоја грешка или пропуст во програмата

@Ice_Hendrix
Оди во Bookmarks > Organize Bookmarks > Import and Backup > Backup и сними ги некаде на компјутер. После новата верзија ако се избришени и букмаркс, оди пак на истото место и импортирај ги.:toe:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Аха....фала другари за ова,ке го решам проблемот.:smir:

Туку,ве молам сега,ако има некој да ми даде клуч за SRS AUDIO SANDBOX....пак фала..

Може на ПП да ми пратите..:smir:
Верзија ?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
@Ice_Hendrix
Оди во Bookmarks > Organize Bookmarks > Import and Backup > Backup и сними ги некаде на компјутер. После новата верзија ако се избришени и букмаркс, оди пак на истото место и импортирај ги.:toe:
Thanks!:smir::smir::smir:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Момци ако може некој да ми каже како да најдам Activation key за овие две програми или пак некои други вакви слични програми да ми препорачате за да го средам компјутерот. Инаку за овие на интернет да ги активирам ми бара пари...:nesum:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Препорака да не користиш регистри клинери и такви слични програми за убрзување на оперативниот систем. Но доколку користиш CCleaner спушти го.

Cak

Член од
22 април 2009
Мислења
212
Поени од реакции
18
Za toa te podrzuvam samo znaat problemi da pravat tie klineri dosega samo cccliner ne mi napravil problemi i naku site drugi so sum gi probal praea problemi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom