Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 јуни 2005
Мислења
211
Поени од реакции
23
Neznam dali ovde da prasam no ajde, So koj player ili koj codec fali da mozam da gledam ts.XviD filmovi klipovi ova ona , fala unapred

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Neznam dali ovde da prasam no ajde, So koj player ili koj codec fali da mozam da gledam ts.XviD filmovi klipovi ova ona , fala unapred

Симни си K-Lite Codec Pack 4.8.0 FULL и би требало да можеш се да гледаш, а тие XviD фајлови, сомнителни ми се некако т.е. си се сјебал изглеа :)

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Ми треба хитно помош. Компјутерот е полн со вируси и сега сакам да ја инсталирам касперски али кога ја инсталирам ми се појавува да ја избрисам некоја анти вирусна од комп ALWIL Software avast 4.0 но ја нема нигде во компјутерот. и незнам како да ја најдам

P

Princ

Гостин
Ивана Иванааааааа
вирусот најверојатно приметува дека сакаш да инсталираш антивирус а тоа бидејќи е опасно по неговиот живот, ти прави секакви проблеми.
Штом веќе имаш вирус а немаш антивирус, моја препорака ти е форматирање на хард диск и реинсталација на оперативниот систем.
И да, во иднина антивирус се инсталира пред мсн, скајп, вебкамера, мирц...

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
па имам еден анти вирус али по се изгледа за ништо не го бива :) и сега затоа сакав да го инсталирам касперски али не бива :) има едно System Security 4.51 али ми бара клуч и сега има ли друго чаре :)

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
па имам еден анти вирус али по се изгледа за ништо не го бива :) и сега затоа сакав да го инсталирам касперски али не бива :) има едно System Security 4.51 али ми бара клуч и сега има ли друго чаре :)
Пробај некој фри :) AVG или Avira ја користам AVG, добар е...

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Kako mozem da vratim eden folder so sliki po greska go izbrisav a u Recycle bin go nema?:tapp:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
На што се должи ова

Постојано паѓаше пребарувачот, на некои страни како и на форумот, но не баш на сите.
Синоќа неможев ниту да уклучам кајгана форум за да прашам што е:nesum:
А кога стискав таму ми вика грешка при испраќањето :toe: и пак уклучував одново и постојано паѓаше...
Сега е Ок но која е причината за ова да знам за другпат?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
На што се должи ова

Постојано паѓаше пребарувачот, на некои страни како и на форумот, но не баш на сите.
Синоќа неможев ниту да уклучам кајгана форум за да прашам што е:nesum:
А кога стискав таму ми вика грешка при испраќањето :toe: и пак уклучував одново и постојано паѓаше...
Сега е Ок но која е причината за ова да знам за другпат?
Избриши ја Firefox преку Revo Uninstaller, и после симни си ја или 3.0.10 од официјалната страна или најноваа 3.5 Beta 4 ама од www.filehippo.com

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
imam probLem so YT neke da pusta zvuk vcera pustase denes ne... care... a pesnite od pc gi pusta

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom