Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Neznam dali ovde da prasam no ajde, So koj player ili koj codec fali da mozam da gledam ts.XviD filmovi klipovi ova ona , fala unapred

Neznam dali ovde da prasam no ajde, So koj player ili koj codec fali da mozam da gledam ts.XviD filmovi klipovi ova ona , fala unapred

Симни си K-Lite Codec Pack 4.8.0 FULL и би требало да можеш се да гледаш, а тие XviD фајлови, сомнителни ми се некако т.е. си се сјебал изглеа :)

Ми треба хитно помош. Компјутерот е полн со вируси и сега сакам да ја инсталирам касперски али кога ја инсталирам ми се појавува да ја избрисам некоја анти вирусна од комп ALWIL Software avast 4.0 но ја нема нигде во компјутерот. и незнам како да ја најдам

Ивана Иванааааааа
вирусот најверојатно приметува дека сакаш да инсталираш антивирус а тоа бидејќи е опасно по неговиот живот, ти прави секакви проблеми.
Штом веќе имаш вирус а немаш антивирус, моја препорака ти е форматирање на хард диск и реинсталација на оперативниот систем.
И да, во иднина антивирус се инсталира пред мсн, скајп, вебкамера, мирц...

па имам еден анти вирус али по се изгледа за ништо не го бива :) и сега затоа сакав да го инсталирам касперски али не бива :) има едно System Security 4.51 али ми бара клуч и сега има ли друго чаре :)

па имам еден анти вирус али по се изгледа за ништо не го бива :) и сега затоа сакав да го инсталирам касперски али не бива :) има едно System Security 4.51 али ми бара клуч и сега има ли друго чаре :)

Пробај некој фри :) AVG или Avira ја користам AVG, добар е...

На што се должи ова

38937035.png

Постојано паѓаше пребарувачот, на некои страни како и на форумот, но не баш на сите.
Синоќа неможев ниту да уклучам кајгана форум за да прашам што е:nesum:
А кога стискав таму ми вика грешка при испраќањето :toe: и пак уклучував одново и постојано паѓаше...
Сега е Ок но која е причината за ова да знам за другпат?

На што се должи ова

38937035.png

Постојано паѓаше пребарувачот, на некои страни како и на форумот, но не баш на сите.
Синоќа неможев ниту да уклучам кајгана форум за да прашам што е:nesum:
А кога стискав таму ми вика грешка при испраќањето :toe: и пак уклучував одново и постојано паѓаше...
Сега е Ок но која е причината за ова да знам за другпат?

Избриши ја Firefox преку Revo Uninstaller, и после симни си ја или 3.0.10 од официјалната страна или најноваа 3.5 Beta 4 ама од www.filehippo.com

imam probLem so YT neke da pusta zvuk vcera pustase denes ne... care... a pesnite od pc gi pusta

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom