Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
Проблемот е што е .avi - една најобична екстензија. Можеби како што рече Корун се работи за немање на соодветен кодек. Може некој д ми достави линк по пп за најновите? Thanks in advance:)
Druze tebe ti treba GSpot Codec Information za da vidis so koj kodec e encodirano AVIto i dali uopste toa e video.Ke go ucitas videoto u GSpot i ke dobies info koj kodek ti treba i samo toj ke go trazis/instaliras bez da probuvas so trista kodek pakovi i na kraj pak ne ti se gleda videoto.

Inspektorat

www.guliver_tip.bloger.hr
Член од
22 август 2008
Мислења
95
Поени од реакции
0
POMOS!!!

Imam AVG antivirus, trojan hunter i koga ke skeniram so avg ke stigni do nekoj virus i mi se iskluciva kompjuterot! POMAGAJTE!

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Imam AVG antivirus, trojan hunter i koga ke skeniram so avg ke stigni do nekoj virus i mi se iskluciva kompjuterot! POMAGAJTE!
Стартувај го компјутерот во safe mode па од таму пробај со скенирање и чистење. Друго би можел кога се скенира компјутерот, при детекрирањето на вирусите да ја видеш локацијата на истите, па рачно да ги избришеш...

R

RAYTHEON23

Гостин
ме интересира Kmz. фајлови со кој програм се отвараат.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Ми треба serial (cd-key) за TuneUp 2009? Ако го има некој нека ми го прати по ПП, мислам оти е забрането јавно да се пишува.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Зашто мсн-то ми се исклучува само на секои 5 минути????
Да не е до вирус или не е во ред со мсн-то нешто.......:toe::toe:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Зашто мсн-то ми се исклучува само на секои 5 минути????
Да не е до вирус или не е во ред со мсн-то нешто.......:toe::toe:
Ти се искклучува или ти се дисконектира?

Ако е второво, тогаш лош интернет.

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Имам проблем ми се исклучува компјутерот сам (на месецот по еднаш да речам) и несака да запали скоро еден ден после тоа... но за ова имам пишувано и пак да не ја тупам бидејќи најверојатно е до кулерот нешто несака да го разладува процесорот и на вака жешкото време па тој лесно загрева...

Но друг ми е проблемот сега :) кога ја отворив централната единица за да се разлади и да го исчистам ги извадив сите делови и ги чистев како и батеријата па сега се измести датата и часот. Ја вратив пак во нормална состојба но сега на антивирусот Nod 32 иконата ми е црвена (наместо зелена), пишува Maximum protection is not ensured eве и слика

Помош ? како да го направам пак активен, а и помош за тоа како да не ми гасе пак компјутерот ?

CroMkd

Someone
Член од
24 декември 2008
Мислења
114
Поени од реакции
35
Имам проблем ми се исклучува компјутерот сам (на месецот по еднаш да речам) и несака да запали скоро еден ден после тоа... но за ова имам пишувано и пак да не ја тупам бидејќи најверојатно е до кулерот нешто несака да го разладува процесорот и на вака жешкото време па тој лесно загрева...

Но друг ми е проблемот сега :) кога ја отворив централната единица за да се разлади и да го исчистам ги извадив сите делови и ги чистев како и батеријата па сега се измести датата и часот. Ја вратив пак во нормална состојба но сега на антивирусот Nod 32 иконата ми е црвена (наместо зелена), пишува Maximum protection is not ensured eве и слика

Помош ? како да го направам пак активен, а и помош за тоа како да не ми гасе пак компјутерот ?
Мислам дека мануал апдејт ќе треба да направиш за антивирусот, а за што ти се гаси, сигурно е некој хардверски проблем, и однеси го на сервис (таму би можел и за антивирусот да прашаш )

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Мислам дека мануал апдејт ќе треба да направиш за антивирусот, а за што ти се гаси, сигурно е некој хардверски проблем, и однеси го на сервис (таму би можел и за антивирусот да прашаш )
Несака ни со мануал апдејт, ова ми го јавува:
Update of the virus signature database not necessary

Друго...?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom