Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Друже а зошто сакаш да слушаш песна и на Јутуб и на компјутер истовремено, мене не ми е јасно:nesum:
Не па некогаш ако имам уклучено некоја апликација и сакам да уклучам песна од компјутер морам да угасам ју тјуб или па скрос Browser-от... :uvo:

Едит: Поправив ... ! Фала :)

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Јас на телекабел од 3:30h некаде навечер, до 7-8h сабајле симнувам со 800-900kb/s, ама преку ден едвај до 40kb/s стасува брзината на Download :S
Не знам зашто така ама ја преку ден кревам 600-700KB/s без проблем.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Не знам зашто така ама ја преку ден кревам 600-700KB/s без проблем.
Па не е ти гарантираат тие брзината дека ќе ти е до макс секогаш, зависи колку корисници има во близина , пример во една зграда сте 20 корисници и тргааат сите се разбира ќе имаш помала брзина , и обратно доколку нема никој во твоја близина само ти си ќе тргаш многу повеќе.

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
Едно прашање: Дали постои можност или некоја програма со која може да се вратат фајлови после форматирање на компјутерот?

R

reactive89

Гостин
Едно прашање: Дали постои можност или некоја програма со која може да се вратат фајлови после форматирање на компјутерот?
Доколку загубиш податоци кои ти биле важни или сакаш да ги вратиш податоците назад, има програмче само треба да знаеш да го работиш оти можеш уште толку да го зезнеше компјутерот... GetDataBack ти се вика програмот, ти враќа се што ти беше на хард дискот од првтото употребување на истиот...

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Ме интересира што е оваа што го имам во старт уп dumprep 0 -k се околу него и како можам да го тргнам ?

P

Princ

Гостин
Ме интересира што е оваа што го имам во старт уп dumprep 0 -k се околу него и како можам да го тргнам ?
Вирус... Ако знаеш добро англиски, овде имаш упатство што да направиш. Јас не можев целото да го преведам.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Земи си HijackThis, направи System Scan, штиклирај: %systemroot%\system32\dumprep.exe и избирши го!!! Позз....

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
Не е вирус ... тоа е дел од виндоус кој запишува во логот каква грешка настанала кога ти се руши истиот. Истиот процес го показува прозорчето со познатите Send i Dont Send опции со кои можеш да ги пратиш податоците од еророт до Microsoft.

Ako често ти се појавува тогаш треба да си го провериш компјутерот. Најчесто е до рамот или напојувањето.

The Dumprep.exe tool is a Windows XP fault logging program. If a serious error occurs, Dumprep.exe writes the error details to a text file. The Dumprep.exe tool then prompts you to send the error information to Microsoft. The Dumprep.exe tool is a non-essential system process that is installed for third-party use.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom