Благодарам за Shareaza:smir:Превземање - златен јазик имаме...
Ова се 10 најкористени p2p клиенти
1. eDonkey
2. Shareaza
3. WinMX
4. BitTorrent
5. Limewire
6. Morpheus
7. eMule
8. Ares
9. BearShare
10. Kazaa
Јас ти го препорачувам Shareaza ако не сакаш веќе да го користиш Limewire.
Незнам точно, ама во сетинзите на BearShare би требало да има опција каде да ти се зачувуваат работите кои ги симнуваш, прочекпај низ опциите види што и како...Има ли некој начин да наместам кога ќе симнам некоја песна од BearShare да не ми отвара нов фолдер туку да си ги става песните како порано што беше.
Имаш повеќе фактори за тоа, али на кратко кажано најглавниот фактор е брзината на нетот.И да прашам зошто вчера симнував преку уторент брзината беше 700 кб/с,
a денес 50 кб/с а исти торент симнувам дали е тоа до брзината на нетот или нешто друго е проблем.
Драјвери инсталирај Windowsot не ја препознава, или отвори види дали е наместена да не се извадила од слотот или е па ако е интегрирана на матичната тогаш драјвери треба самоДругари, мал проблем (барем јас така мислам). Кај еден другар му го преинсталираа компјутерот и сега не му ја покажува мрежната картица во Device Manager. Сега мислам да не се е откачил некој кабел при транспорт, или па нешто софтверски е. Ако знае некој што може да му е нека пише.
Дали инсталирал (под претпоставка дека е onboard мрежна карта) драјвери од цд-то за матичната за неа? Ако не е onboard, секако пак се потребни драјвери. Некои од нив системот не ги препознава, во тој случај подобро е да се инсталираат драјвери од соодветното цд.Другари, мал проблем (барем јас така мислам). Кај еден другар му го преинсталираа компјутерот и сега не му ја покажува мрежната картица во Device Manager. Сега мислам да не се е откачил некој кабел при транспорт, или па нешто софтверски е. Ако знае некој што може да му е нека пише.
instaliraj si gi audio driverite ili probaj vo sound menager da ne si staiL na zvuk mute....Проблем со Виста... Коа иам укључено ју тјуб не можам да слушам песна на комп и обратно некоја идеа ??? :nesum:
Го имав истиот проблем. Flash Player Reinstall-ирај си го и немаш гајле.Проблем со Виста... Коа иам укључено ју тјуб не можам да слушам песна на комп и обратно некоја идеа ??? :nesum:
Друже а зошто сакаш да слушаш песна и на Јутуб и на компјутер истовремено, мене не ми е јасно:nesum:Проблем со Виста... Коа иам укључено ју тјуб не можам да слушам песна на комп и обратно некоја идеа ??? :nesum:
Зошто да не сака? Има одреден проблем дечкото и помогни му да го отстрани ако знаеш.Друже а зошто сакаш да слушаш песна и на Јутуб и на компјутер истовремено, мене не ми е јасно:nesum:
Ок ок само прашав........инаку ај нека каже што плеер користи и нека го смени да види да не е до плеерот.....и нека каже!!Зошто да не сака? Има одреден проблем дечкото и помогни му да го отстрани ако знаеш.
Можеби во компјутерот ја нема таа што сака да ја слушне бе друже.:helou:Друже а зошто сакаш да слушаш песна и на Јутуб и на компјутер истовремено, мене не ми е јасно:nesum: