Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
imam 32bitna Vista i sega simnav 64biten Windows 7 i ne mozam da go instaliram. mi go pokazuva ova

a cdto nejke da se butira

znae nekoj da mi pomogne?
Прва работа од 32 битен не може да надоградуваш на 64 битен друго воа што ти го јавува е дека процесорот не ти чита 64 битни екстензии нај вероватно

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Симни си бутабилно цд.
nemoze nekako da se napravi so ova?

Прва работа од 32 битен не може да надоградуваш на 64 битен друго воа што ти го јавува е дека процесорот не ти чита 64 битни екстензии
cita procesorot 64 bitni ekstenzii
pred vistata imav 64 biten XP

Крими

......
Член од
8 декември 2008
Мислења
479
Поени од реакции
14
Mi treba pomos so citajne na tekst ima problem na nekoj makedonski web strani nemozam naslovite da gi citam sto kako nezna voopsto koristam mozilla probav so internet explorer rabotii super sve pokazuva ama ima nekoj den na mozila nemi gi pokazuva na sajtovite naslovite eve vi eden primer ako sakate da vidite :

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Mi treba pomos so citajne na tekst ima problem na nekoj makedonski web strani nemozam naslovite da gi citam sto kako nezna voopsto koristam mozilla probav so internet explorer rabotii super sve pokazuva ama ima nekoj den na mozila nemi gi pokazuva na sajtovite naslovite eve vi eden primer ako sakate da vidite :

View - Character Encoding - Unicode (UTF-8)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Taka e kaj mene UTF8 probav so site dzabe e ...A si internet explorer raboti super
Tools - Options - Content - Најдоле кликни на копчето Change - Најди ја Македонија и стави ја најгоре на листата.

Рестартирај Firefox.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
www.tropico.com.mk i na edna druga strana national geographic

Кај мене се си е супер, користам Firefox 3.0.8.

Избриши ја со REVO Uninstaller, па стај си најновата верзија на Firefox, ако не се среди, пробај (за секој случај) стави си ги во РС сите македонски фонтови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom