Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
зошто spyware doctor ne mi se updatuva ?
Oти ти е активиран само со име и клуч за тоа има друг ако го најдеш има име и клуч и плус update да го копираш во инсталацијата и тогаш ке прави update

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
вака иам малце чуден проблем... нов ми е лаптопо и е... со виста :mad: ... шо ме нервира малце... е сеа имаше нешто шо другарчето ко ми го даде лаптопо ми кажа за некаков си рикавери диск... не ми беше баш најјасно ама со сите дрнгарлашки имаше едно ливче хау ту мејк рикавери диск и тој ми кажа да го следам и да си направааам... и почна јас да го правам, исчека до крај и на крај ми вика стај цд двд ово оно.. ја немаше у моменто и го стопира... и сеа не можам да си улезам у my pictures i my music ili videos .... глупости... е тука се глеа како се бледи иконките, и нон стоп ги има тие бледи десктоп иконки насекаде

аи плус тоа ко идам у мај компјутер ми покажува дека 130 free od 219... oд кај ја толку сум зафанала... нц. или сум ја ногу неупатена у воа или има нешо више :)

ени бади да ми објасни шо ми се дешава :( ?

едит: уште проблеми бе... нортон антивирус... минал му триало... да ми каже некој шо да му праам? да го бришам и каков да си ставам ?

P

Princ

Гостин
1. Бледите иконки вообичаено означуваат фајлови/фолдери кои се скриени за гледање.
2. Веројатно дискот ти е зафатен со тоа што чека да се изреже recovery-то. Откако ќе се изреже на DVD, верувам дека компјутерот ќе ослободи повише место.
3. Антивирус... стај било кој, подобро од ништо е во секој случај.
4. А да го однесеш лаптопот кај некој што се разбира во вакви работи? Многу да не ти дојдат 3 проблеми за сама да ги решиш.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.795
Поени од реакции
12.280
Ако ти е нортон антивирус 2009, тоа нема пач туку трајал ресет. Исто се зезав со него, па ми досади го инсталирав нортон антивирус 2008, а на лаптопот битдефендер интернет сјут. Сега немам проблем со антивируси. А за вистат и сликите не знам-немам виста

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
1. Бледите иконки вообичаено означуваат фајлови/фолдери кои се скриени за гледање.
2. Веројатно дискот ти е зафатен со тоа што чека да се изреже recovery-то. Откако ќе се изреже на DVD, верувам дека компјутерот ќе ослободи повише место.
3. Антивирус... стај било кој, подобро од ништо е во секој случај.
4. А да го однесеш лаптопот кај некој што се разбира во вакви работи? Многу да не ти дојдат 3 проблеми за сама да ги решиш.
eПА да инсталирам ама неќам трајал вержон... се такви нааѓам.. значи сеа да го бришам ова нортон и ... некој линк за даунлоад?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.795
Поени од реакции
12.280
Ако почекаш до попладне, од дома на пп. Ако некој ти најде во меѓувреме ок. Инаку забрането е линк освен за легален софтвер, така мислам. Но на пп мислам не е, така Принц?

P

Princ

Гостин
Приватните Пораки се приватна работа. За јавно ги знаете правилата.

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
вака сеа, го инсталирав messеnger 8.1 и неможам да се уклучам , што е финтава дали зне некој да ми каже?:nesum:

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
Кликни Sign In :nesum:
Абе се забеваш сеа :)
озбилно, пишувам id, пишувам пасворд стискам Sign In i mi vika send eror ili dont send и не ми се уклучува
го анинсталирав и пак го симнав, пак го инсталирав и пак ми пишува исто

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Абе се забеваш сеа :)
озбилно, пишувам id, пишувам пасворд стискам Sign In i mi vika send eror ili dont send и не ми се уклучува
го анинсталирав и пак го симнав, пак го инсталирав и пак ми пишува исто
удри еден Screenshot да видиме што ерор ти излегува.:toe:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Компјутерот не ми ги детектира USB-драјвовите.
Кога ќе ставам USB, долу десно на таскбарот се појавува икона, но во My Computer не. Проверив за спајвери, најде неколку, ги исчистив но пак не се појавува икона за USB. Исто и во Disk Management нема.

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
вака сеа, го инсталирав messеnger 8.1 и неможам да се уклучам , што е финтава дали зне некој да ми каже?:nesum:
спусти си друго мсн и пази од кај го симнувас посо некои се ... симни има на замунда ја моментално со го користам од таму ми е :jaj:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Компјутерот не ми ги детектира USB-драјвовите.
Кога ќе ставам USB, долу десно на таскбарот се појавува икона, но во My Computer не. Проверив за спајвери, најде неколку, ги исчистив но пак не се појавува икона за USB. Исто и во Disk Management нема.
Види тука

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom