Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
А го рестартираше плеерот?

Јас користам GOM Player, презадоволен сум.
Јас само филмот го рестартирав, не и плеерот.Во ред е сега се среди, само ш наместо претходно како што беше, ми го дава како онаа германската о, со 2 точки над неа.До преводот е ова или нешто со плеерот има врска?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
да кракуван е и firewall mi e on
Чим е "лиценциран во смисла кракуван" тогаш пробај исклучи firewall. Ако не сака пак тогаш провери со нетот дали имаш проблеми, ако нејке и така реинсталл или ако имаш некоја друга антивирус програма па да ја кочи...

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Чим е "лиценциран во смисла кракуван" тогаш пробај исклучи firewall. Ако не сака пак тогаш провери со нетот дали имаш проблеми, ако нејке и така реинсталл или ако имаш некоја друга антивирус програма па да ја кочи...
исклучив firewall и пак е истото проблеми со нет не ми се верува да имам затоа што се ми работи како што треба а немам ни друга антивирусна. кога уклучувам update mi se pojavuva ova

Attachments

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Го користам VLC Player, најдов тоа encoding и го наместив на MacCentralEurope, ама уште ми ги дава исто тие букви.Друго нешто може да се направи за да средам?:)
Не MacCentralEurope туку само CentralEurope

Член од
28 март 2006
Мислења
17.795
Поени од реакции
12.280
Такво нешто не најдов, или па не сум видел.Како и да е, фала на помошта, средив во меѓувреме:wink:
Ако не си средила во vlc media player иди во preferences>input/codecs>subtitles во полето subtitle text encoding на cp1250 за српски фонт.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
исклучив firewall и пак е истото проблеми со нет не ми се верува да имам затоа што се ми работи како што треба а немам ни друга антивирусна. кога уклучувам update mi se pojavuva ova
Па може да е од таму со серверите. Пробај денес пак и пиши. Или мавај reinstall

Член од
28 февруари 2009
Мислења
95
Поени од реакции
0
Уште неможаам да го delete zune alarm, ни систем ристор ни анлокер не помагаа :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Мене ме интересира дали за да инсталирам на пример Windows 7 потребно е компјутеро да исполнува некој услови, мислам на хардвер?
И ако треба дека можам да ги најдам, исто за виста :) Фала

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Мене ме интересира дали за да инсталирам на пример Windows 7 потребно е компјутеро да исполнува некој услови, мислам на хардвер?
И ако треба дека можам да ги најдам, исто за виста :) Фала
За виста

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom