Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.733
Поени од реакции
52.675
Пробав преку Рево ама и таму не ми го наоѓа помеѓу постоечките програми кои се инсталирани во компјутерот.

Изгледа ќе го јадам формат. :(
и јас го имам најновиот и не ми прави никакви проблеми

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Хмм..пробај преку тоа што ти го кажа марко погоре. преку run. ако не бива формат :):)

edit: донев зависи која верзија га има. Мислам дека има една недовршена верзија на најновиот.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Пробав преку Рево ама и таму не ми го наоѓа помеѓу постоечките програми кои се инсталирани во компјутерот.

Изгледа ќе го јадам формат. :(
Абе тоа си има некој фајл кој при инсталација на постара верзија MSN инсталацијата го детектира како веќе постоечки MSN. Најверојатно тој фајл е именуван под некое "лево" име или штознам како... али јака дубара дубара е тоа, а ништо чудно и да е некој буг од самиот MSN.
Незнам дали би ти завршило работа линкот од Дарк Хакер... ако не па сеа ми текна една друга работа... да го инсталираш одново најновото MSN и да пробаш да го избришеш одново (така Revo Uninstaller ќе ти го даде во менито на инсталирани програми... и така темелно ќе го избришеш и од регистрите и датотеките и се...)... само незнам дали финалниот резултат би испаднал успешен :toe:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
a da mu udris System restore i da go vratis na staroto msn, samo neznam kolkav efekt ke ima.poz

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Абе тоа си има некој фајл кој при инсталација на постара верзија MSN инсталацијата го детектира како веќе постоечки MSN. Најверојатно тој фајл е именуван под некое "лево" име или штознам како... али јака дубара дубара е тоа, а ништо чудно и да е некој буг од самиот MSN.
Незнам дали би ти завршило работа линкот од Дарк Хакер... ако не па сеа ми текна една друга работа... да го инсталираш одново најновото MSN и да пробаш да го избришеш одново (така Revo Uninstaller ќе ти го даде во менито на инсталирани програми... и така темелно ќе го избришеш и од регистрите и датотеките и се...)... само незнам дали финалниот резултат би испаднал успешен :toe:
И тоа пробав, и во услови кога најновиот МСН е инсталиран не го дава на листата на инсталирани програми.

Сега пробувам со финтава на Dark HaCkeR и чинам ќе успее. Ќе видиме!

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
samo system restore vrati go kompjuterot ponazad funkcionira gi brise novite instalacii i gi vraka na prethodnite primer sve sto si imal vcera instalirano ustvari znaes .poz

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
samo system restore vrati go kompjuterot ponazad funkcionira gi brise novite instalacii i gi vraka na prethodnite primer sve sto si imal vcera instalirano ustvari znaes .poz
Неможе ни тоа... испробано е. Ќе му даде да го врати само до моментот кога го инсталирал најновото MSN.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
aj taka neka bide po tvoe samo mislam deka gresis ako bil aktiven prethodnive denovi te ako instaliral novi programi ke mu dade check point i od tamu,ali nema vrska.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
aj taka neka bide po tvoe samo mislam deka gresis ako bil aktiven prethodnive denovi te ako instaliral novi programi ke mu dade check point i od tamu,ali nema vrska.
Нека проба ќе видиш дека неможе :) Разгелдај ја темата за MSN ќе видиш дека минимум 15 души се имаат обидено да направат System Restore и несака... т.е. сака, ама само до моментот на инсталирање на најновото MSN. А ако му успее со System Restore да го среди проблемот уште поубаво. :wink:

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Фала ви на сите за за укажаната помош.

Предлогот на Dark HaCkeR беше ОК но некако многу споро се одвиваа работиве.

Решението го најдов сам и ви давам совет за друг пат да ви послужи, тоа е
Windows Installer CleanUp Utility

Битно работата е завршена а јас сум среќен.:vozbud:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Може ли некако да се блокриа добивање линкови на мсн......мислам на оние вирусчиња што ги пракаат другите контакти како на пр. `овде можеш да видиш кој те блокирал на мсн `некој линк` ``!!!!!!!!!!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Може ли некако да се блокриа добивање линкови на мсн......мислам на оние вирусчиња што ги пракаат другите контакти како на пр. `овде можеш да видиш кој те блокирал на мсн `некој линк` ``!!!!!!!!!!
Не... Тоа си е најнормален разговор, нема ништо илегално таму.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
Кажете ми како да инсталирам AVAST антивирусна програма... Ја имав до денес ама истече а не сакаше да се надогради, и сега кога отварам да симнам не сака или не се отвара или кога кликам download не реагира...Што да правам? А пробав и за др програми и исто беше, ама јас ја сакам аваст зошто е најдобра и досега сум презадоволна:smir::smir::smir:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
не знам дали е за тука, ама не знам кај да прашам :toe: дали некој знае да ми каже како да вметнам текст во видео клип? ми треба да стои текстот во тек на целиот клип. може ли тоа да се направи преку виндоус видео мејкер? и дали може евентуално така и слика да стои?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom