Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Па кај мене се менува на секои 2 секунди еднаш 92 , 94 , 74 ,87 ... И ништо не ми прави проблем ....
сакаш да кажеш дека имаш 100 активни процеси одеднаш и немаш проблеми ? :vozbud: Дај скриншот да видиме. :vozbud:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Епа кај имаш 90-100 имаш 39

Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
sto moze da e koga go uklucuvam PC mi pokazuva dka nemoze da go naje csrcs.exe

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
:S јас мислев за бројќите во колоната на CPU хихи ... а не видов доле Proces :S :jaj: Чапатна Грешка :kesa:

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Незнам од што ти е тој процес... иначе таа порака е дека најверојатно тој процес ти е избришан од компјутерот. Доколку ти е потребен ако го има на интернет побарај го и симни го или со Windows CD пушти да скенира и да се копираат само фајловите кои фалат, а доколку не ти е потребен тој процес, или у Run и пиши msconfig и во делот StartUp најди го истиот процес и исклучи го, рестартирај го компјутерот и нема да се појавува таа порака.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
вака сеа, се инсталираа некои драјвери за звучна и после рестарт на компјутерот целиот десктоп го снема се она што беше си остана у хард дискот но комплетно се се смени, се дуплираа јузерите на компјутерот на пример Усер-Усер1 или Админ-Админ1. систем рестор ми е исклучен за да го вратам, е сега може некако да се среди да се врати како што ми беше или формат е неизбежен е да му треба ама ми трева привремено да го вратам она што било.

Член од
21 октомври 2007
Мислења
96
Поени од реакции
13
Csrcs.exe, also known to be created under: autolfb.exe, wscrt.exe, systemchk.exe. By default it is located in the System (95/98/ME) / System32 (NT/2000/XP/Vista) folder under the Windows installation folder, C:\Windows or C:\WinNT. The process is not visible and loads during the Windows boot process and when started, it connects to a remote IRC server waiting for instructions to be executed. Csrcs.exe is known to be associated with a number of other threats.Click to run a free scan for csrcs.exe related errors.
RecommendationDisable and Remove csrcs.exe IMMEDIATELY. This process is most likely a virus or trojan.
Доволно јасно нели.
Арно ти кажа SkyDriver бриши го одма од стартапот.

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Со што се отвара SWF фајлот ?:pipi: Пошто донлодирав 30 флеш игри и незнам со што да ги отворам :S

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Фалааа лелеее ќе ги дотепам игрите сега хахахах 50 игри биле а јас мислев 30 :D:pipi:

ljupce_piroman

А ти си или... Брат ти ?
Член од
7 март 2007
Мислења
77
Поени од реакции
2
Вака ми треба ПОМОШ !!!
windowsot mi e vo E: vo D: imam licni raboti a vo C: imam programi,filmovi i dr gluposti
i sea C: particijata ja otvoram i mi javue "Drive C: is not formated Do you want to formatit now?"
p.s. Koga otvaram PROPERTIES mi javue deka Capacity,Free i Used space se 0.
pls pomognete mi
od srce:helou:

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Сега ми се појави друг проблем со CD/DVD Ромот ... Тоа ми е од Алкохолот ... Ај ако знае некој како да го направам нека каже ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom