Не бе ништо не сум форматирал.Работеше работеше и еднаш кога го укл@ljupce_piroman
Епа мора да ја форматираш ,ти си ги сјебал податоците чим ти вика дека ти е празен кога си форматирал или што си правел незнам
Simni nekoj program kako Paragon Partition Manager i so nego probaj da ja popravis. System restore proba?Не бе ништо не сум форматирал.Работеше работеше и еднаш кога го укл
комп ми го правеше проблемов.
поз:helou:
ТНХ, поздравПа скенирај со некој антивирус сигурно е тројанец или слично
Ти ги дава ЦД-ромовите во Мој компјутер??А помош за мене :smeshko::smeshko::smeshko::smeshko::smeshko::se_ molam:se_ molam:se_ molam
Не ги дава ...Ти ги дава ЦД-ромовите во Мој компјутер??
Напрај му Uninstall на Алкохолот и рестартирај го компјутерот, сам ќе се среди.Сега ми се појави друг проблем со CD/DVD Ромот ... Тоа ми е од Алкохолот ... Ај ако знае некој како да го направам нека каже ...
![]()
Не ги дава ...
Можеби ова ќе ти помогне.....го има на 307 страна од темава!!!Отворете Registry Editor, следете ја локацијава HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} и после од десната страна избришете ги Low Filters и Up Filters и рестартирајте го компјутерот :smir:
LOL ... ти оти не си го направиш ова ?:jaj: Арно што го прочитав иначе ... ако пробав ќе се заебав уште толку ...Можеби ова ќе ти помогне.....го има на 307 страна од темава!!!
И јас имам тука некаде 5-6 ...Ги имам 7 вакви во Task Menager. wtf is this ?![]()
Svchost is a component of Windows. It can be confusing because more than one copy is running, and it often shows up in errors caused by viruses.Ги имам 7 вакви во Task Menager. wtf is this ?![]()
Еве од мојот ти извадивај help ... ако може да ми најде некој pxhelp20.sys ... гуглав гуглав не најов :S
И јас имам тука некаде 5-6 ...