Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па кај мене се менува на секои 2 секунди еднаш 92 , 94 , 74 ,87 ... И ништо не ми прави проблем ....

сакаш да кажеш дека имаш 100 активни процеси одеднаш и немаш проблеми ? :vozbud: Дај скриншот да видиме. :vozbud:

сакаш да кажеш дека имаш 100 активни процеси одеднаш и немаш проблеми ? :vozbud: Дај скриншот да видиме. :vozbud:

еве види ги сликите ... незнам на што мислиш ана ...
2yxiuec.jpg
aahr0y.jpg
142vdc.jpg
2h83d5i.jpg

sto moze da e koga go uklucuvam PC mi pokazuva dka nemoze da go naje csrcs.exe

:S јас мислев за бројќите во колоната на CPU хихи ... а не видов доле Proces :S :jaj: Чапатна Грешка :kesa:

Незнам од што ти е тој процес... иначе таа порака е дека најверојатно тој процес ти е избришан од компјутерот. Доколку ти е потребен ако го има на интернет побарај го и симни го или со Windows CD пушти да скенира и да се копираат само фајловите кои фалат, а доколку не ти е потребен тој процес, или у Run и пиши msconfig и во делот StartUp најди го истиот процес и исклучи го, рестартирај го компјутерот и нема да се појавува таа порака.

вака сеа, се инсталираа некои драјвери за звучна и после рестарт на компјутерот целиот десктоп го снема се она што беше си остана у хард дискот но комплетно се се смени, се дуплираа јузерите на компјутерот на пример Усер-Усер1 или Админ-Админ1. систем рестор ми е исклучен за да го вратам, е сега може некако да се среди да се врати како што ми беше или формат е неизбежен е да му треба ама ми трева привремено да го вратам она што било.

Csrcs.exe, also known to be created under: autolfb.exe, wscrt.exe, systemchk.exe. By default it is located in the System (95/98/ME) / System32 (NT/2000/XP/Vista) folder under the Windows installation folder, C:\Windows or C:\WinNT. The process is not visible and loads during the Windows boot process and when started, it connects to a remote IRC server waiting for instructions to be executed. Csrcs.exe is known to be associated with a number of other threats.Click to run a free scan for csrcs.exe related errors.
RecommendationDisable and Remove csrcs.exe IMMEDIATELY. This process is most likely a virus or trojan.
Доволно јасно нели.
Арно ти кажа SkyDriver бриши го одма од стартапот.

Со што се отвара SWF фајлот ?:pipi: Пошто донлодирав 30 флеш игри и незнам со што да ги отворам :S

Со што се отвара SWF фајлот ?:pipi: Пошто донлодирав 30 флеш игри и незнам со што да ги отворам :S

Да побараш на нет некој Флеш Пеер :toe: Пробај со ова дали може.

Фалааа лелеее ќе ги дотепам игрите сега хахахах 50 игри биле а јас мислев 30 :D:pipi:

Вака ми треба ПОМОШ !!!
windowsot mi e vo E: vo D: imam licni raboti a vo C: imam programi,filmovi i dr gluposti
i sea C: particijata ja otvoram i mi javue "Drive C: is not formated Do you want to formatit now?"
p.s. Koga otvaram PROPERTIES mi javue deka Capacity,Free i Used space se 0.
pls pomognete mi
od srce:helou:

Сега ми се појави друг проблем со CD/DVD Ромот ... Тоа ми е од Алкохолот ... Ај ако знае некој како да го направам нека каже ...
2ykndhe.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom