Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Нее... прашај го Тимче како си помина... он така го инсталираше и формат на хардот после правеше, чеј сеа да најдам каде објаснував, ќе го едитирам постов.

Едит: Еве како е правилно без да имаш последици.
Jas go imam taka instaliano i nema gajle no mislam ako go formatiras windows ke snemas i linux

Microsoft Office Home and student 2007

Please enter your product key. U da im onakvam sve , kakov product key sakaat od mene ziti se ? Kako sto si go kupiv laptopov si go koristev wordot i odednas pocna ova cudovo da se pojavuva , izgleda bil instaliran word na trial period. Moze nekoj da pomogne nekako ? Nekoj product key ili sovet :)
proveri pp

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
XP пакет за меѓу народни врски за XP работи само на SP2 ако имате инсталирано SP3 не работи...

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Jas go imam taka instaliano i nema gajle no mislam ako go formatiras windows ke snemas i linux
Абе друже, кажав јас дека моеш на крај краева и како мсн да го инсталираш, али така е голема веројатноста дека ќе го поебеш Windows-от. Иначе за бришење нема врска тоа, Linux си има свои партиции, а Windows посебни, ако сакаш да го бришиш Linux-от.. ги бришеш неговите партивии и ќе ти остане само Windows-от или обратно, а моеш и 2та OS да ги избришеш одеднаш, ќе му стегнеш формат на цел хард и тоа е тоа.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
незнаев кај да прашам... тука или во хардвер
сите слики од мемориската на апаратот ми ги избришаа...:tapp:
дали можат да се вратат некако??? пошто ми кажваја дека можи некако... ???

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Mислам дека не може да се вратат, не сум сигурен ако ти кажале нека ти докажат до крај како се враќаат не само да ти речат може и толку крај :wink:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Mислам дека не може да се вратат, не сум сигурен ако ти кажале нека ти докажат до крај како се враќаат не само да ти речат може и толку крај :wink:
епа и тие незнаеле како... демек пошто мемориската се рачунала нешто како хар диск... бла бла.... и самите не знаеа шо зборваја...
ако дознај некој нека ми кажи... :):)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
епа и тие незнаеле како... демек пошто мемориската се рачунала нешто како хар диск... бла бла.... и самите не знаеа шо зборваја...
ако дознај некој нека ми кажи... :):)
ај види ваму
Код:
http://www.cardrecovery.com/

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Друже ако е направено Формат на мемориската нема да можат никако да се вратат сликите.Но доколку се само избришани можеш да пробаш со програми од типот на Undelete+ итн итн.поз

Едит:Дарк Хакер ти дал програма специјална за Картички па пробај со неа.

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Има програма само што не ми текнува како се вика ... Сите слики што ти се избришани ќе ти ги врне со име RemuvedImg.... Само не ми текнува како се викаше ...

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Има програма само што не ми текнува како се вика ... Сите слики што ти се избришани ќе ти ги врне со име RemuvedImg.... Само не ми текнува како се викаше ...
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:Не можам, а да не се насмеам, друже....браво!!!!!:pos::pos::pos::pos:

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
otkako se updejtira windows mi pobara WGA spustiv krakovana ama nesaka da se instalira. dali mozi da bidi od kaspersky ili od nesto drugo?

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Па тоа ти е Струмички литературен дијалект :pipi: :salut:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
otkako se updejtira windows mi pobara WGA spustiv krakovana ama nesaka da se instalira. dali mozi da bidi od kaspersky ili od nesto drugo?
дај малце по убаво објасни имаш проблем со WGA ако е за тоа само една порака пиши ми на пп и ке ти пратам мој крак од мене направен да го средиш тоа срање

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Дали некој овде на форумот има некое поголемо искуство со инсталирање Mac OS X Leopard на обичен PC компјутер ( не Apple машина )? И ако може да ми помогне како да го инсталирам на моето PC. Гуглав малце и најдов некои постови на други форуми дека .dmg фајловите за Mac можат да се конвертираат во .iso преку MagicISO и да се изрежат на DVD, ама никако не ми успеа ни да го конвертирам фајлот ниту да го изрежам на DVD. Help. :toe::kesa:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Дали некој овде на форумот има некое поголемо искуство со инсталирање Mac OS X Leopard на обичен PC компјутер ( не Apple машина )? И ако може да ми помогне како да го инсталирам на моето PC. Гуглав малце и најдов некои постови на други форуми дека .dmg фајловите за Mac можат да се конвертираат во .iso преку MagicISO и да се изрежат на DVD, ама никако не ми успеа ни да го конвертирам фајлот ниту да го изрежам на DVD. Help. :toe::kesa:
Искуство не, ама информација да. http://www.theregister.co.uk/2008/10/20/macosx_on_a_pc/. Ќе треба да го снимиш The Kalyway DVD. Еве и тука нешто корисно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom