Ke si kupis edno DVDRW CD i ke si probas koi prevodi ti gi cita za da ne frlas CDa za gjabe. Nikoj tuka nemoze tocno da ti kaze dali tvojot DVD pleer cita SRT ili SUB (ili i dvete) posto toa zavisi od moznostite na tvojot DVD pleer. Ako ti e ponov model bi trebalo da cita sve. Nekoi pleeri baraat da e imenuvan prevodot isto kako sto e imeto na filmot....znaci Film.avi i Film.srt, nekoi nemozat da procitaat deka na CDto ima Video ako se staveni AVi fajlovite u folderi a ne na root....zatoa DVDRW i ke probas.треба сега да снимам 5филма на едно DVD CD..преводод е .srt file дали ке може после на DVD да ги гледам на превод... или ке треба да ставам .sub file место .srt ???
NORTON GHOST направи си имиџ на дискот па после чепкај кај што сакашЧепкав нешто по регистрите,и си испозаебав некои сетинзи на виндоусот.Сеа компјутеров ми работи као пентиум 1.5.Дали знае некој како можам да им напраам рестор на регистрите на состојбата пред да ги заебам,
Исто,дали со систем рестор,се враќаат и регистрите?
probaj:Чепкав нешто по регистрите,и си испозаебав некои сетинзи на виндоусот.Сеа компјутеров ми работи као пентиум 1.5.Дали знае некој како можам да им напраам рестор на регистрите на состојбата пред да ги заебам,
Исто,дали со систем рестор,се враќаат и регистрите?
Убаво си е напишано само за нови тошиба компјутери. Истото го прави и А-опен со софтверот што го дава кога купуваш нивни производи.Користам XP и денеска ми дадоа лиценцирано DVD со Vista и би сакал да го инсталирам. Е сега, на DVD-во всушност пишува: Product Recovery, Only to be sold with new Toshiba PC а подолу Windows Vista Home Premium 32bit. Ова е инсталационо ДВД за Виста или...?
Друга работа е, дали може паралелно да имам 2 оперативни системи инсталирано? И пример, ако користам одредено време XP и на него ставам песни, слики etc. после истите на Виста ќе си бидат тука така?
И трета и последна работа, XP-то ми е инсталирано на партиција, каде што е само тоа и ништо друго, а на другиве ми се песните и сликите. Е сега со Вистава, да не има нешто проблем кај тие другите партиции или не? Фала однапред!