Ај пробај тукаCODE_NAME напиша::jaj: Дали знае некој страница за драјвери.
пробај вака:Mac)) напиша:Имам еден проблем со Windows Vista и се надевам некој ќе знае да помогне...
Имено,успеав да ги снимам сите драјвери и се да ми работи како што треба освен едно нешто...Кабловскиот модем.
Коа ја стартувам инсталација таа оди до крај (по чекори е) и коа ќе дојде време да провери дали модемот е конектиран вика Try again т.е. не наоѓа сигнал.
Мислев дека е до УСБ драјверите бидејќи и диодата на модемот што прикажува Pc Activity не трепкаше и некако исклучив тоа виндос фајрволот и сеа модемот го прикажува и успеав да снимам драјвери за него но у Device Manager вика Device cannot start а кога ќе го исклучам и уклучам пак на истиот усб порт го јавува како Unknown Device.
Модемот си работи се како што треба на XP-во на другиот диск,не е до него
И уште нешто...Дали ако направам апгрејд од Xp sp2 на Виста после можам да ја избришам вистата само и да се вратам на Икс-пе?:
Смени енкодинг (пробај UTF-8), а за фонтот, мораш да го имаш за да можеш да ја отвараш таа страна со фонтот кој е на страната.bad_boy напиша:zosto koga na nekoi strani pisuvani so mak podrska ili nekoj font ne mozam da citam.Evo na rpiemr http://literat.stormpages.com/naracki.html ovde mi dava
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica] Многу ÐµÐ´Ð½Ð¾ÑЃÑ‚Ð°Ð²Ð½Ð¾. Кликнете на ÑЃÐ»ÐµÐ´Ð½Ð°Ñ‚Ð° ÑЃÐ»Ð¸ÐºÐ¸Ñ‡ÐºÐ°Ð¸ преку E-mail Ð¸ÑЃÐ¿Ñ€Ð°Ñ‚ÐµÑ‚Ðµ ги ÑЃÐ»ÐµÐ´Ð½Ð¸Ð²Ðµ податоци: - Точен Ð½Ð°ÑЃÐ»Ð¾Ð² на книгите или ÑЃÐºÑ€Ð¸Ð¿Ñ‚Ð¸Ñ‚Ðµ кои ÑЃÐ°ÐºÐ°Ñ‚Ðµ да ги купите (покрај ÑЃÐµÐºÐ¾Ñ˜ Ð½Ð°ÑЃÐ»Ð¾Ð² Ð½Ð°Ð³Ð»Ð°ÑЃÐµÑ‚Ðµ дали нарачувате книга, ÑЃÐºÑ€Ð¸Ð¿Ñ‚Ð° или ÐµÐ»ÐµÐºÑ‚Ñ€Ð¾Ð½ÑЃÐºÐ° книга).
- Вашето име и прÐ
STRANATA NE E VAZNA, TAA E SAMO PRIMER, OVA NE E REKLAMCIJA
[/FONT]
Биди поконкретен. Што се случува?CakNoris напиша:Error 1935. An error occurred during the installation of assembly 'Microsoft.MSXML2R,processorArchitecture="x86",type="win32",version="4.0.2.0",publicKeyToken="6bd6b9abf345378f"'. Please refer to Help and Support for more information. HRESULT: 0x80070002. assembly interface: IAssemblyCacheItem, function: Commit, component: {5617BF49-9195-4C35-B9AD-F8D165DE25BB}
Помош!!!!
Kade da go najdam enkordingot.KOristam mozilanaum_spaseski напиша:Смени енкодинг (пробај UTF-8), а за фонтот, мораш да го имаш за да можеш да ја отвараш таа страна со фонтот кој е на страната.