Кога го снимаш документот ќе идеш вака File > Save As и таму ќе одбереш во форматот (екстензијата) да биде MS Office 97-2003.:helou:walker_girl напиша:Прашањето ми е околу word. Имам Microsoft Office 2007 и сите документи што ги снимам во word се зачувуваат како .docx формат.
Проблемот е што овој формат не го чита на постарите верзии од Office и не можам да го отворам на друг компјутер кој има постара верзија зашто подржува само .doc формат.
Сакам да прашам дали некако може да се претвори (конвертира) .docx во .doc за да немам проблеми при отварањето на документот кај компјутери каде што има постара верзија?
Си пробал да го преинсталираш прво фотошопот, а потоа и Windows-oт? А пробај да не е и од драјверите за графичката (можно е да има понови).диме напиша:Имам еден проблем!
Кога работам во Photoshop се е во ред некое време. Но наеднаш ми се рестартира компјутерот. Тоа ми се случва или ненадејно, или кога ќе почнам да работам со „четката“. И кога ќе се стартува Windows-oт, ми го вади она Send, Don't Send, со порака: „Windows has recovered from an error“, и кога одам Send не ми вади решение за проблемот туку само ми пиши „Грешката беше предизвика од некои драјвери...“. Овој проблем го имам подолго време и не можам да најдам шо го предизвиква. HELP PLEASE
И Photoshop и Windowsot ми се преинсталирани неколку пати. (проблемот ми се јавува уште за прв пат кога го инсталирав photoshop, пред неколку месеци). А драјверите ми се најнови, ги инсталирав пред неколку дена. Имам GeForce 4 MX 440, 64MB.Dzish напиша:Си пробал да го преинсталираш прво фотошопот, а потоа и Windows-oт? А пробај да не е и од драјверите за графичката (можно е да има понови).
Си пробал да ставиш друга верзија на фотоштоп? Што верзија имаш моментално?диме напиша:И Photoshop и Windowsot ми се преинсталирани неколку пати. (проблемот ми се јавува уште за прв пат кога го инсталирав photoshop, пред неколку месеци). А драјверите ми се најнови, ги инсталирав пред неколку дена. Имам GeForce 4 MX 440, 64MB.
Ако сакаш да симииш целосно веб страна прво симни си го програмчево HTTrack Website Copier и ќе ја имаш страната со се сликиCT напиша:zdravo lugje da ne znae nekoj kako da kopira cela web strana nekako?? ama samo tekstot, bez sliki.. a ako nemoze, togas se fala odnapred
Не ти треба никаков програм само ке кликнеш Ctrl+A а после во Notepad ке напраиш PasteWild Rose напиша:Ако сакаш да симииш целосно веб страна прво симни си го програмчево HTTrack Website Copier и ќе ја имаш страната со се слики
Da.. ama koga ke imash 7,335,001 strani, ke te vidam shto ke postignesh so ctrl aIsusHristus напиша:Не ти треба никаков програм само ке кликнеш Ctrl+A а после во Notepad ке напраиш Paste