Ќе стиснеш Replace All... и немораш да кликнуваш 100 пати Replace.:smir:CT напиша:okay terminal, fala mnogu!! si pomisliv i jas na replace, ali mnogu be.. 31 bukva manualno replace.. plus se raboti za fajl od >3-4 MB.. nema vrska, fala uste ednas!!
Сега ке го ставам Kaspersky, да видам што тој ке направи. А иначе сега да видам како ке биде со Kaspersky и ке го форматирам, ич не му се мислам. Имам Windows XP Professional.Princ напиша:Јас тогаш мислам (сигурен сум) ти кажав дека имаш вирус и ништо не е крајна солуција. Во моменти кога ќе ти работи компјутерот како што треба, скенирај/фиксува/поправај наместо да сурфаш, пријателски предлог. Се што се обидуваме да поправиме е залудно кога ИМАШ ВИРУС.
Шта се тиче проблемов, нешто одговори можеш да најдеш овде http://support.microsoft.com/?kbid=308029
Би се обидел да ти помогнам повише, ама незнаејќи што XP имаш (home или professional) и што се дешава кога ќе стегнеш Turn Off ако воопшто можеш да стигнеш до тоа мени, толку од мене.
Немој, кратко и јасно - немаш потреба.Jane напиша:Јас сакам да прашам дали има потреба да се апдејтува Windows-от? Да ги инсталирам сите апдејти или со тоа само може проблеми да настанат, да се успори windows-от......
Чекам ваше мислење.
Odi vo control panel otvori go Security Centar (na levata strana najdole imas opcija ) Change the way Security Centar alerts me klikni go i odstikliraj gi site opcii i nema povise da te zamarazlaki напиша:инсталирав Нортон.МкАфее,Касперски,Авира...и уште кој ли не антивирус,и сега во Контрол Панел на Сикурити Центар ми пишува дека во Виндосот има повеќе Фајерволи и Антивируси најдено и дека е можно да има зафрк.Како да направам за да го познава последниот АВ-инсталиран(бришењето го правев преку АДД и Ремове)ако некој знае нека кажува за помош:pred:
Програмчето се вика Copycat. Го има на Ентер цедињата.gale_vlae напиша:dajte nekoe programce za da si gi spasam podatocite os disketata, imase edno se vikase cat ili taka neso ama neznam kaj mi e. ve molam vazno e