Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До хардот е, барем јас мислам...Windows-от се подига од ЦД-то, и кога дојде ред да се дели хардот престанува работата,ne ni po4nuva da se formatira kazav pogore oti samo se is4ituva windows cd i taman da ispadne c i d za da go pustam da se formatira mi izleguva sears na prevouis versiouns na mikrosoft windows i tam ostanuva nejke da mrdne natamu za da dojde do c i d dali e roknat hard diskot ili nesto drugo e neznam ako nekoj znae neka pise
Луѓето напраеја касперски 7-ка, вие уште со 6ката се влечкате...дали може некој да ми даде key за касперски интернет 6.0 оти ке ми истечи за една недела ...
Кога пуштам некој клип или филм цел компјутер ми се укочува или се слуша само глас и се е црно сто пати ги преинсталирав сите драјвери и пак ист проблем го рестартирам компјутерот и тогаш може да се гледа филмот но по некое време пак ист проблем
Кога пуштам некој клип или филм цел компјутер ми се укочува или се слуша само глас и се е црно сто пати ги преинсталирав сите драјвери и пак ист проблем го рестартирам компјутерот и тогаш може да се гледа филмот но по некое време пак ист проблем
Стеф:];810527 напиша:абе ај ако може некој да ми најде драјвери за звук asus за виста x32 ке му дадам репутација на тој шшто ке ми најде бидејки ми е хитно![]()
dal inekoj moze da mi najde cd-key za servise pach 3
W!ndo0$ Xp Pr0 SP3 Dark Edition REBUILD V3, 28 JUN 2007Да не знае некој каде би можел да најдам Дарк Едишн за ХР v3.0