Помош, софтверски проблеми и совети - II дел

• Креатор на темата Princ
  • Време на започнување
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Princ напиша:
скај дог, без повише детали (зошто како и кога ти се појавува таа грешка) нема и неможам да ти помогнам.
Па кога ќе се логирам и додека сурфам по интернет по едно 30 до 60 минути ќе се појави тоа, и си има опција сенд ерор и донт сенд.И после тоа на што и да кликнам тоа се трга и покажува уште дека има конекција дека уште има интернет али уствари не сака ништо да отвори ниту пак да се дисконектира.Само со рестарт на компјутерот да се логирам одпочеток. Ставив касперски мислев некој вирус па да го најде али ништо не го наоѓа.

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Edno prasanje: Kako da stavam dropka, kvadraten koren i slicni raboti na WORD dokument?

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Ali go nemam toa so vikas microsoft equatiton 3.0 ne go pojavuva vo listata. se simina toa od nekade kako dodatok ili ...?

Член од
16 април 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Sase91 напиша:
Ali go nemam toa so vikas microsoft equatiton 3.0 ne go pojavuva vo listata. se simina toa od nekade kako dodatok ili ...?
Mislam deka ke treba da si preinstaliras office

АнГеЛ

I will change the world
Член од
2 август 2006
Мислења
381
Поени од реакции
2
или најлесно и најдобро, ќе си инсталираш MathType, работи и независно и со Word, и се ќе ти биде закон

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.816
Поени од реакции
50.000
Абе ај кажете некое чаре за ова звуков не знам што да му праам од You Tube и а и секаков вид на звук од интернет не ми пушта ништо ,снимав пак драјвериRealtek AC 97(шо идат со компјутерот) ко демек ми вика успешно али пак џабе не дава звук.......Не знам кај да се обратам више пукнавsd

gramat

click here to continue
Член од
23 јуни 2007
Мислења
340
Поени од реакции
8
Start
Control panel
Administrative tools
Services
Windows AUDIO
кликаш двапати
кликаш
старт
ако сервисот е стопиран !

Пробај.

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
kazete mi dali moze da convertiram od divx vo dvd bez filmot posle toa da ne go snimam na cd?? i kazete mi kako?? ako moze:))

АнГеЛ

I will change the world
Член од
2 август 2006
Мислења
381
Поени од реакции
2
Може, може. Ја обично за конвертирање користам Xilisoft или ако ми треба да го потсредам некако тоа (да исечам реклами и сл.) користам CyberLink PowerProducer. Исто можеш и со XtoDVD Converter. За повеќе - пп :)

Pasha

Сомнително Лице
Член од
17 април 2005
Мислења
157
Поени од реакции
2
mi treba malku pomosh so kompjuterov :D non stop mi kocat programite i mi izlegva ona low virtual memory , ne mozam ni edno klipce da napram od 2 min vo ulead video studio a do pred nekoe vreme ne mi beshe taka ubo si odeshe :D sho mozi da e ? :D

gramat

click here to continue
Член од
23 јуни 2007
Мислења
340
Поени од реакции
8
Скенирај, сигурно се Вируси !

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Koристев NOD32 и сменав Аваст. Знаете после првото ресетирање после инсталацијата треба да го провери хардот од вируси и грешки...се беше ок. Се наполнаа 100% се стартова Windows-от. Од тогаш па досега неможи да ми се крени Windows-от ако го остам да си чекира грешките. Мора на секое да мавам ресет и да прескокнувам проверката на дискот. Помислив дека е од регистрите, но не е. Пробарвсо 10тина најразлични регистри фиксери и оптимајзери пак ништо. Прв пат проблем проблем со еб3ниов Windows шо неможам да го решам. Hint?

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
Може, може. Ја обично за конвертирање користам Xilisoft или ако ми треба да го потсредам некако тоа (да исечам реклами и сл.) користам CyberLink PowerProducer. Исто можеш и со XtoDVD Converter. За повеќе - пп :)
ama posle sekoe konvertiranje bara filmot da se izreze!! objasni ako mozes?? jas go imam xtodvd i total video convertor

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.816
Поени од реакции
50.000
Абе ај кажете некое чаре за ова звуков не знам што да му праам од You Tube и а и секаков вид на звук од интернет не ми пушта ништо ,снимав пак драјвериRealtek AC 97(шо идат со компјутерот) ко демек ми вика успешно али пак џабе не дава звук.......Не знам кај да се обратам више пукнавsd
Aјде ајде знае ли некој????:toe:

Start
Control panel
Administrative tools
Services
Windows AUDIO
кликаш двапати
кликаш
старт
ако сервисот е стопиран !

Пробај.

Не е ова другар фала многу:smir: