Помош, проблеми, прашања, совети...

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.143
Поени од реакции
10.503
Сакав да го сменам оригиналниот ссд оти пак почна да ми прави проблем no bootable device ќе се рестартира и така останува па си мислам да не ми прави проблем ссде-то кингстон затоа сакав ваше мислење за квалитетно ссд што ќе биде примарно на лаптопот. Плус му зедов самсунг 16 гб рам . Немам никаков друг проблем со лаптопот освен кога ќе му текне дневно може да се рестартира два - три пати и да пишува no bootable device а може и да кара со недели без да се рестартира.
Пред да менуваш било што скенирај си го дискот со

Ако покаже проблем мењај ако не друго е проблемот.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
19.009
Поени од реакции
23.238
Пред да менуваш било што скенирај си го дискот со

Ако покаже проблем мењај ако не друго е проблемот.
На Кингстон пишува 95 проценти good на самсунгот 100проценти good

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.143
Поени од реакции
10.503
На Кингстон пишува 95 проценти good на самсунгот 100проценти good
Онак нешто друго е проблем, ако ти се рчка пробај извади ги дисковите и пак врати ги.
Исто така осигурај се дека правиот диск ти е ставен bootable.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.323
Поени од реакции
3.714
Некој да има глушец ES9 Plus од Bloody и да знае како се мести макро со повторување до бескрај а не само од кога ќе завршат командите да ја повторува последната цело време ?

Член од
6 април 2014
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.642
Imam lenovo ideapad 3 15alc6 ima eden hdmi port na koj imam prikluceno 1 monitor ama sakam da povrzam uste eden monitor a preku usb c port nemoze kolko sto razbrav usb c port na taj komp e samo za data prenos.

Dali postoi nacin za povrzuvanje na uste 1 monitor na toj laptop, nekoj poiskusen da spodeli mislenje?

Член од
8 ноември 2020
Мислења
35
Поени од реакции
9
Imam lenovo ideapad 3 15alc6 ima eden hdmi port na koj imam prikluceno 1 monitor ama sakam da povrzam uste eden monitor a preku usb c port nemoze kolko sto razbrav usb c port na taj komp e samo za data prenos.

Dali postoi nacin za povrzuvanje na uste 1 monitor na toj laptop, nekoj poiskusen da spodeli mislenje?
Мислам со ова можеш да го решиш ако ти се двата монитори HDMI

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.788
Поени од реакции
43.771
Член од
6 април 2014
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.642
гледај да е со хдми излез. Исто така не знам зошто сите се со USB C приклучок. Ако немаш на лаптопот таков усб излез ќе ти треба од тип А на Ц адаптер

Problemo e so toj tip na laptop usb type c moze samo data da prenesuva.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.788
Поени од реакции
43.771
Problemo e so toj tip na laptop usb type c moze samo data da prenesuva.
Сигурно имаат адаптерче од тип ц на тип а. А и да нема можеш од Тему да нарачаш и док и адаптерче, ќе ти дојде за три недели макс.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.635
Поени од реакции
997
Toa ja spodeluva istata slika so ona na laptopot. Taka razbrav. Ista slika na 2 mesta.
Точно си разбрал. Една слика на 2 монитори. Го имав адаптеров и го вратив назад бидејќи сликата на едниот монитор беше полоша од сликата на другиот и на едниот монитор звукот не се пренесуваше.
Автоматски споено мислење:

Сигурно имаат адаптерче од тип ц на тип а. А и да нема можеш од Тему да нарачаш и док и адаптерче, ќе ти дојде за три недели макс.
е му врши работа адаптерче...просто портот не пренесува слика и слично, обичен дата порт е...имам сличен модел од леново. Ефтина класа лаптопи се затоа усб-ц е обичен
Автоматски споено мислење:

Барај вакви работи:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom