- Член од
- 11 ноември 2015
- Мислења
- 304
- Поени од реакции
- 118
Иако форумов изискува исклучиво прашања и одговори или можни алтернативи за истите, сепак морам да потенцирам дека додека го читав Вашиот последен пост, т.е. образложение се задлабочив во истото, па дури и на моменти и го илустрирав за на крај да не можам да останам рамнодушен на последната реченица која ја напишавте (пред се мислам на спејсот). Секако, ќе настојувам да не пишувам вакви постови во иднина, пред се не тука на овој форум, но сепак Ви благодарам што ме насмеавте! Патем... се надевам ќе најдете некоја поубава и поефикасна тастатура. Имајте убав ден!тиња е тастатурата ама онака ме интересираше
Е СЕГА
ја пуштив со 5-6 копчиња и тоа што претходно правеше проблем беше океј
арно ама, од тоа оризот скапан беа влезени внатре зрнца и некое копче чудно ми се стискаше
никако не излагаа со тресење
ретардот јас, фатив ја отштрафив скроз и тука ми се изместија сите гумени/силиконски кругчиња што стојат под секоја типка...
ги фатив да ги местам и на крај ми фалеа 5-6, како што, не знам, значи нема теорија да ми паднале, пребарав се во околината кај што работев
дали некои копчиња немале такви гумени/силиконски кругчиња не знам, ама ради тие копчето пропаѓаше и тука беше момент кај што баталив се и се решив да купам нова ама анхочовци ја немаат таа што ја сакам во сити мол а ме мрзи да се акам до гтц или веро и не знам сеа типкам од една стара ретардирана ќе ја здробам спејсов е скапан еллелеле