Се крева Виндовс а монитор повер савинг моде??Мониторот ми дава само power saving mode додека ПЦ си работи најнормално (перки вртат, видоус се крева и остало).
Od koa ke go upalis PC-to posle nekolku sekundi titka so znaci deka vindousot se kreva...Се крева Виндовс а монитор повер савинг моде??
од кај знаеш дека се крева виндовс
пробај остави го минутка две запален па удри АЛТ+Ф4 па ЕНТЕР ако се изгасне по некое време - значи стварно го подига виндовсот ако не - значи не се подигаOd koa ke go upalis PC-to posle nekolku sekundi titka so znaci deka vindousot se kreva...
Беше денес да прашам. Ми го дадоа глувчето, работи се.Хмм 2 месеци да те маткаат за едно глувче е стварно претеризам.
Отиди и кажи им дека ќе ги пријавиш во пазарна инспекција, по закон 1 месец максимум може да ти држат производ на сервис.
Оди во Макпетрол карши ТЦ Капиштец и ќе ти кажат дали ќе ти важи гаранцијата и колку би коштало во случај да не важи. Според мене најдобар сервис имаат они.Имам проблем со лаптопот, мал дел од екранот е пукнат. Не е голема површина и не знам дали е штетно доколку сеуште го работам се додека не го средам проблемот. Уште имам и гаранција само не знам дали ќе можам да ја искористам и дали воопшто може да се поправи екранот и колку тоа би коштало? Лаптопот е dell, и ако веќе не може да се искористи гаранцијата предлог за сервис. Фала однапред.
Било што со Dual Core/i3 процесор би ти бркало работа, и минимални 4 GB рам. Мада би ти препорачал i процесор, не Dual Core.Предлог некој лаптоп не ми треба некој посебно, ми треба за интернет гледање филмови и слично до кај 15-16.000