Ако си го земал од добра продавница која дава гаранција за вакви работи 2 недели одма враќај го и следниот детално провери си го во продавницата. Во спротивно ќе треба да се навикнеш дека имаш тачка на долниот лев ќош.Пред два - три дена купив BenQ G2222HDL 22" монитор и денес приметив дека имам мала зелена тачка на долниот лев ќош, најверојатно е Stuck pixel ..... да не знае некој како може да се поправи ова ??
Па го земав од Анхоч али нигде во гаранцијата не видов дека имаат таква франшиза да можеш да го вратиш во рок од недела две....им пишав мејл па ќе видиме што ќе бидеАко си го земал од добра продавница која дава гаранција за вакви работи 2 недели одма враќај го и следниот детално провери си го во продавницата. Во спротивно ќе треба да се навикнеш дека имаш тачка на долниот лев ќош.
Не чекај на маил да ти одговорат директ у продавницата да го мењаш.Па го земав од Анхоч али нигде во гаранцијата не видов дека имаат таква франшиза да можеш да го вратиш во рок од недела две....им пишав мејл па ќе видиме што ќе биде
Пробај со друга тастатура, ама на усбne e usb .
До оперативниот систем нама шанси да е. А инаку има шанси да е нешто софтверски, ама не вреди да барашusb keyboard си купив и нема проблем изгледа ова портовите за тастатурата се преебани а мозно ли е да е до виндоусот оти порано имав виста ... и пред 2недели го сменив и сеа нешо да ебава за тестатурава ,, ,? инаку веројатно е до тоа пробав и со друга тастатура за на портовите и таа не работи . .
нвм сепак си работи оваа на усб кабелче![]()
Сигурен си дека баш на youtube се закочува?A moze i za mene pomos, neznam sto mu se slucuva na kompjuterov, samo sto go zedov nov, sve je dobar sve dobro si raboti no koga ke pustam you tube, zakocuva i mi se pojavuva bluescreen i se restartira i koga ke se pusti pak se e dobar dodeka ne pustam pak youtube, ne moze da e virus zasto i da go preinstaliram windows pak taka mi prave, znae nekoj do sto mozi da e????
Еднаш еден со сличен проблем се пожали ми пушта јутуб и клика на цел екран да се распредели клипот и компутерот му се рестартира, па земав му ги деинсталирав драјверите за графичката и му ги симнав најновите соодветни за неговата графичка и проблемот го снема.A moze i za mene pomos, neznam sto mu se slucuva na kompjuterov, samo sto go zedov nov, sve je dobar sve dobro si raboti no koga ke pustam you tube, zakocuva i mi se pojavuva bluescreen i se restartira i koga ke se pusti pak se e dobar dodeka ne pustam pak youtube, ne moze da e virus zasto i da go preinstaliram windows pak taka mi prave, znae nekoj do sto mozi da e????
Пробај драјверите за графика преинсталирај ги и ако имаш XP ондак симни си сам од официјална страна Flash Player, а не од кај ќе стасаш, а ако имаш 7ка тогаш сам ќе ти најди соодветни драјвери и Flash.A moze i za mene pomos, neznam sto mu se slucuva na kompjuterov, samo sto go zedov nov, sve je dobar sve dobro si raboti no koga ke pustam you tube, zakocuva i mi se pojavuva bluescreen i se restartira i koga ke se pusti pak se e dobar dodeka ne pustam pak youtube, ne moze da e virus zasto i da go preinstaliram windows pak taka mi prave, znae nekoj do sto mozi da e????
Без детална конфигурација ке си играме супер бинго..A moze i za mene pomos, neznam sto mu se slucuva na kompjuterov, samo sto go zedov nov, sve je dobar sve dobro si raboti no koga ke pustam you tube, zakocuva i mi se pojavuva bluescreen i se restartira i koga ke se pusti pak se e dobar dodeka ne pustam pak youtube, ne moze da e virus zasto i da go preinstaliram windows pak taka mi prave, znae nekoj do sto mozi da e????