Помош, проблеми, прашања, совети...

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
леле 100 пати му казам дека требит 4 и знает а зш немам у пм сега пак требит да го влечкам ком до таму да ми го прает...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
Знаеш што? чим те мрзи да напишеш што пишува (точно како што пишав во последниот пост на страната) носи го на сервис, i'm done.

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
здраво,имам еден проблем,вчера направив формат на компјутерот и све е океј само што нема звук кажете ми што треба да направам за да има звук???

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
здраво,имам еден проблем,вчера направив формат на компјутерот и све е океј само што нема звук кажете ми што треба да направам за да има звук???
1. Дали е стар компјутер?
2 .Каков оперативен систем имаш?
3. Дали го чуваш цд-то кое ти доаѓа со кутијата од матичната?

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
Да стар е компјутерот,оперативен систем незнам каков имам и да го чувам цд-то

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
2 се изледа убо викат gade...а дан имат врска некоја со е виндос 7?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
Да стар е компјутерот,оперативен систем незнам каков имам и да го чувам цд-то
Стави го цедето во компјутер, и инсталирај ги сите драјвери кои ги има во него, рестартирај и пиши дали си добил звук.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
2 се изледа убо викат gade...а дан имат врска некоја со е виндос 7?
Немат врска брат виндоусот,освен ако имаш 32 бит и наместо 4гб ке ти кажвит 3.5гб, ама ти имаш 64бит така да 2гб имаш во компјутерот.Оди носи му го компјуерот и нека ти стават уште 2гб пред тебе.

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
Стави го цедето во компјутер, и инсталирај ги сите драјвери кои ги има во него, рестартирај и пиши дали си добил звук.
ама инсталирани се драјверите,,,,кога ке отидам во цонтрол панел па ке отворам соундс анд аудиов дивице се отвара тоа и ми писува но дивице фоунд за првиот прозорец зборам волумен.дали сепак треба да ги инсталирам драјверите???/

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
Дали ти ги инсталираше драјверите од цд-то, после формат или не?

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
Не ги инсталирав јас туку братучед на еден другар тој ми го форматираше

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
Не ги инсталирав јас туку братучед на еден другар тој ми го форматираше
Земи го цдто, избриши ги аудио драјерите од контрол панел (ако има некакви инсталирани) и потоа рестартирај го компјутерот. Одкако ќе рестартираш, отвори го цд-то, и инстаирај ги сите дајвери кои се на него, и повторно рестартирај. Напиши што си направил,кога ќе завршиш.

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Имам надворешен хард диск WD и од денес секогаш кога ќе го приклучам на компјутер (пробав на 2 и исто е) не го препознава. Кажува unknown device. Права апдејт на драјверите повторно не сака да работи. Има ли решение?
Nekoj?

Kajgana Shop

На врв Bottom